Αρσάκεια ΨυχικούΑρσάκεια - Τοσίτσεια ΕκάληςΑρσάκεια ΘεσσαλονίκηςΑρσάκεια ΠατρώνΑρσάκεια ΙωαννίνωνΑρσάκεια Τιράνων
ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ
Στο πλαίσιο της επιπλέον προετοιμασίας των μαθητών των Αρσακείων για τα διπλώματα Cambridge - Michigan την ερχόμενη εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί από τον Συντονισμό Αγγλικής Γλώσσας τα εξής:

Προς τους γονείς των μαθητών
των Αρσακείων ‒ Τοσιτσείων Σχολείων

Το Διοικητικό Συμβούλιο τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, συμμεριζόμενο τα ποικίλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν γονείς μαθητών, έχει ιδρύσει το Ταμείο Υποτροφιών το οποίο ενισχύεται από τον προϋπολογισμό τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, από χορηγίες και από τα έσοδα πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Η Επιτροπή Υποτροφιών, αποτελούμενη από μέλη τού Δ.Σ. τής Φ.Ε., μετά την εξέταση των αιτημάτων των γονέων και ανάλογα με τις δυνατότητες τού Ταμείου, χορηγεί υποτροφίες με τη μορφή εκπτώσεων επί των διδάκτρων.
Αίτηση μπορούν να υποβάλουν:

Ξεκινούν τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 οι εγγραφές νέων μαθητών στα Αρσάκεια Σχολεία (για μαθητές που θα φοιτήσουν το σχολικό έτος 2018-2019). Η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται διαδικτυακά μέσω ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα των Εγγραφών εδώ.