Αρσάκεια ΨυχικούΑρσάκεια - Τοσίτσεια ΕκάληςΑρσάκεια ΘεσσαλονίκηςΑρσάκεια ΠατρώνΑρσάκεια ΙωαννίνωνΑρσάκεια Τιράνων
ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ
Έφυγε από τη ζωή ο διατελέσας αντιπρόεδρος τού Διοικητικού Συμβουλίου τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Μιχαήλ Μουζουράκης, επίτιμος αντιπρόεδρος τού Συμβουλίου τής Επικρατείας.
Η Διοίκηση τής Φ.Ε. παρέστη στην κηδεία τού εκλιπόντος και εξέδωσε το εξής ψήφισμα:

«Εκ μέρους τού Διοικητικού Συμβουλίου τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τη δυσαναπλήρωτη απώλεια τού εκλεκτού μας εταίρου και επί σειρά ετών αντιπροέδρου τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, από τη συνεργασία με τον οποίο διατηρούμε όλοι άριστες αναμνήσεις. H πείρα τού εκλιπόντος, η σύνεση και η βαθύτατη νομική γνώση βοήθησαν το κλίμα συνεργασίας στο Διοικητικό Συμβούλιο και στην αντιμετώπιση προβλημάτων που κατά καιρούς ανέκυψαν.
Εις μνήμην τού εκλιπόντος η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία κατέθεσε αντί στεφάνου το ποσό των 1.000 € στο Ταμείο Υποτροφιών της.
                                                                                                                          Ο Πρόεδρος τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας»