Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης
banner  ergst dexiot2
Οι μαθητές και των τριών τμημάτων τής Ε΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης συμμετείχαν στο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας «Μore than money - Ξοδεύοντας έξυπνα» στις 3 Φεβρουαρίου 2017.

Τα παιδιά έγραψαν τις εντυπώσεις τους

• Είχαμε την χαρά να συμμετάσχουμε στο πρόγραμμα τής επιχειρηματικότητας που μέσα σε τρεις συναντήσεις με τους επιμορφωτές γίναμε επιχειρηματίες και μάθαμε πώς γίνονται οι συναλλαγές και ποια είναι η αξία των χρημάτων. Μέσα από επιτραπέζια παιχνίδια περάσαμε δημιουργικά την ώρα μας και πήραμε γνώσεις που θα μας χρησιμεύσουν στο μέλλον. Ευχαριστούμε το σχολείο μας που μας παρέχει τέτοιες δραστηριότητες.

• Το πρόγραμμα αυτό σκοπό είχε να έρθουμε σε επαφή με έννοιες όπως χρήμα, κέρδος, διαχείριση χρημάτων, επιχείρηση ώστε να μπορούμε να καταλάβουμε πώς γίνονται στην πράξη αναλήψεις και καταθέσεις στην Τράπεζα , πώς μπορούμε να παρακολουθούμε τον τραπεζικό μας λογαριασμό, να ανακαλύπτουμε επιχειρηματικές ευκαιρίες, να φτιάχνουμε επιχειρηματικό πλάνο, να κάνουμε σωστή διαχείριση χρημάτων και να είμαστε σωστοί καταναλωτές. Η επαφή αυτή με τον επιχειρηματικό κόσμο και την οικονομία έγινε μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια!

• Αυτά τα λίγα μαθήματα επιχειρηματικότητας που παρακολουθήσαμε μάς βοήθησαν να μάθουμε κάποιες έννοιες λέξεων και κάποια στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουμε για την διαχείριση των χρημάτων μας. Όλα αυτά φυσικά έγιναν μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια, δραστηριότητες και ομιλίες. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όλους και ευχαριστούμε το σχολείο μας που μπορεί να μάς παρέχει τέτοιες ευκαιρίες.

Ανακοινώσεις Γ΄ Τοσιτσείου Δημοτικού

Αναγγελίες Γ' Αρσακείου - Τοσιτσείου Δημοτικού

Απρίλιος 2024
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 14 1 2 3 4 5 6
week 15 7 8 9 10 11 12 13
week 16 14 15 16 17 18 19 20
week 17 21 22 23 24 25 26 27
week 18 28 29 30