Αρσάκεια ΨυχικούΑρσάκεια - Τοσίτσεια ΕκάληςΑρσάκεια ΘεσσαλονίκηςΑρσάκεια ΠατρώνΑρσάκεια ΙωαννίνωνΑρσάκεια Τιράνων
ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ
Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Αναγγελίες Γ' Αρσακείου - Τοσιτσείου Δημοτικού

Μάιος 2018
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 18 1 2 3 4 5
week 19 6 7 8 9 10 11 12
week 20 13 14 15 16 17 18 19
week 21 20 21 22 23 24 25 26
week 22 27 28 29 30 31

Υπενθυμίζεται στους γονείς των μαθητών των Αρσακείων-Τοσιτσείων Δημοτικών Εκάλης ότι όσα παιδιά μετακινούνται με Ι.Χ. θα πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες που ισχύουν και για τα παιδιά που χρησιμοποιούν σχολικό αυτοκίνητο.

Το πρωί αποβιβάζονται στον καθορισμένο από το Σχολείο χώρο. Εκεί παιδονόμοι – σχολικοί τροχονόμοι φροντίζουν για την ασφαλή διέλευση των παιδιών προς το εσωτερικό τού σχολικού συγκροτήματος. Το μεσημέρι τα παιδιά θα αναχωρούν από το Σχολείο με τη βοήθεια των παιδονόμων – σχολικών τροχονόμων και θα συναντούν τους γονείς στο σημείο που έχουν προκαθορίσει.
Κανένα Ι.Χ. αυτοκίνητο δεν εισέρχεται στον χώρο κυκλοφορίας των σχολικών λεωφορείων και δεν σταθμεύει στον αύλειο χώρο τού Σχολείου.
Το πρωί με την έναρξη των μαθημάτων και το μεσημέρι με τη λήξη, οι γονείς και όσοι μεταφέρουν με Ι.Χ. παιδιά τα περιμένουν έξω και όχι στο μεγάλο χολ.
Παρακαλούνται ιδιαιτέρως όλοι οι γονείς να τηρούν τον κανονισμό τού Σχολείου και τού Υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με τον οποίο δεν επιτρέπεται η είσοδος και η παραμονή στους σχολικούς χώρους γονέων, κηδεμόνων και άλλων ατόμων που δεν έχουν σχέση με τη λειτουργία τού Σχολείου (εγκύκλιος Γ2/2368 – Σεπτέμβριος 2007) τις ώρες λειτουργίας του.
Με τον τρόπο αυτό διαφυλάσσεται η ασφάλεια των παιδιών, επιτυγχάνεται η ομαλή διεξαγωγή τού μαθήματος και η ίση μεταχείριση με τους μαθητές που κινούνται με τα σχολικά λεωφορεία.
Τις ώρες λειτουργίας τού Σχολείου, οι υπεύθυνοι τής κίνησης θα επιτρέπουν τη στάθμευση των Ι.Χ. αυτοκινήτων στον χώρο τού πάρκινγκ μόνο σε γονείς που έχουν συνάντηση με εκπαιδευτικούς των παιδιών τους, την ημέρα και την ώρα που έχει ορίσει το Σχολείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα τους σταλεί.