Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης
web banner 640X135px   twitter   youtube   psifides  sxedia logo1a
Tο Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης βράβευσε τους 497 μαθητές των σχολείων τού Δήμου που πέτυχαν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το έτος 2016. Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Διονύσου, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Χίλτον.
Σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, στην κατάμεστη αίθουσα «Εσπερίδες», παρουσία τής π. Υπουργού Παιδείας κ. Μαριέττας Γιαννάκου, τού Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρου Φιλίππου, μαθητών, γονέων, διευθυντών σχολικών μονάδων, μελών τής διοίκησης τού Δήμου και εκπροσώπων τής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης απένειμε τιμητικούς επαίνους στους επιτυχόντες και εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους πρωτοετείς πλέον φοιτητές, στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους.
Στην ομιλία του ο κ. Δήμαρχος μεταξύ άλλων τόνισε: «Με τη σημερινή βράβευση, εκτός από τον θαυμασμό μας προς αυτά τα παιδιά, εκφράζουμε και την ελπίδα μας ότι μέσα από τη νέα βαθμίδα εκπαίδευσης στην οποία θα φοιτήσουν, αλλά και από τις εμπειρίες που θα αποκομίσουν από αυτή, θα μετεξελίξουν την προσωπικότητά τους και θα τη διαμορφώσουν, ως ενήλικοι πλέον πολίτες, με τα ηθικά πρότυπα εκείνων που τα γαλούχησαν με αγάπη και με την προσδοκία μιας καλύτερης και δικαιότερης κοινωνίας. Από τέτοιους πολίτες, νομίζω, έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά η χώρα μας.
Στους γονείς, λοιπόν, αυτών των παιδιών αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τον αγώνα που έκαναν να τα αναθρέψουν, να στηρίξουν τις επιλογές τους και να τα μορφώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σ’ ένα περιβάλλον με πολλές δυσκολίες και αντιξοότητες. Και βέβαια άξιοι επαίνου είναι οι δάσκαλοί τους, των οποίων η συμβολή στην επιτυχία των παιδιών αποτελεί καταλυτικό παράγοντα όχι μόνο στο επίπεδο τού εκπαιδευτικού έργου αλλά και σε αυτό τής ανθρώπινης προσέγγισης και τής συναισθηματικής συμπαράστασης, τής ενθάρρυνσης και τού εποικοδομητικού διαλόγου. Σήμερα είναι μία ημέρα τιμής και αναγνώρισης για τον αγώνα των παιδιών, των γονιών τους και των δασκάλων τους».

Λόγω τής αδυναμίας τού Διευθυντή τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Λυκείου Εκάλης να παραστεί στην εκδήλωση, τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Λύκεια εκπροσώπησε η Διευθύντρια τού Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Λυκείου Εκάλης κ. Ευγενία Κυριαζοπούλου.





Ανακοινώσεις Α΄ Αρσακείου - Τοσιτσείου Λυκείου

Αναγγελίες Α' Αρσακείου - Τοσιτσείου Λυκείου

Μάρτιος 2024
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 9 1 2
week 10 3 4 5 6 7 8 9
week 11 10 11 12 13 14 15 16
week 12 17 18 19 20 21 22 23
week 13 24 25 26 27 28 29 30
week 14 31