Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης
sxolikos vios
logeio

poiites

kavafis

anaskafh

banner1821

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, και ώρα 11 π.μ., στο θέατρο των Αρσακείων-Τοσιστείων Σχολείων πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών τής Γ΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης.
Κατά την τελετή αποφοίτησης αρχικά η Διευθύντρια κ. Ευδοκία Γιαννικοπούλου απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους. Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν η πρόεδρος τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Αικατερίνη Καστανιώτη, καθώς και η πρόεδρος τού 15 μελούς Ελισάβετ Αμανατίδη.
Εν συνεχεία μαθητές τής Γ΄ τάξης τού Σχολείου μας παρουσίασαν τραγούδια και χορευτικά δρώμενα. Ακολούθησαν οι ηλεκτρονικές παρουσιάσεις «Τα γυμνασιακά μας χρόνια: 2014-2017» και «Περιβαλλοντικό -Πολιτιστικό Πρόγραμμα: Κέρκυρα», ενώ την εκδήλωση χαιρέτισε και η Διευθύντρια τού Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Λυκείου Εκάλης κ. Ευγενία Κυριαζοπούλου.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή Τίτλων Σπουδών και αναμνηστικών από τη Διεύθυνση τού Σχολείου και από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
Στην τελετή αποφοίτησης παρευρέθησαν οι γονείς και οι συγγενείς των μαθητών τού Σχολείου μας, μέλη τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων τού Σχολείου μας .
Την εκδήλωση αποφοίτησης καθώς και τις ηλεκτρονικές παρουσιάσεις επιμελήθηκαν η καθηγήτρια Αγγλικής κ. Αθηνά Γκαρμπολά, η καθηγήτρια Γερμανικής κ. Μαρία Μπούσκου και η καθηγήτρια Οικιακής Οικονομίας κ. Λουκία Σπυράτου.
Τα τραγούδια και τη μουσική επιμελήθηκαν οι καθηγήτριες Μουσικής κ. Φανή Αβρανά και Μαρία Τασσοπούλου, ενώ τα χορευτικά δρώμενα οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Γιάννης Βολάνης και Γεωργία Χατζηστάμου.
Την πρόσκληση επιμελήθηκε ηλεκτρονικά η καθηγήτρια Αγγλικής κ. Αθηνά Γκαρμπολά.
Το ζωγραφικό έργο τής πρόσκλησης φιλοτέχνησε η καθηγήτρια Καλλιτεχνικών κ. Ζηνοβία Κωτσοπούλου.
Τέλος, τη γενική επιμέλεια τής τελετής αποφοίτησης είχε η Διευθύντρια τού Σχολείου κ. Ευδοκία Γιαννικοπούλου.



Ανακοινώσεις Β΄ Αρσακείου - Τοσιτσείου Γυμνασίου

Αναγγελίες Β' Αρσακείου - Τοσιτσείου Γυμνασίου

Απρίλιος 2024
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 14 1 2 3 4 5 6
week 15 7 8 9 10 11 12 13
week 16 14 15 16 17 18 19 20
week 17 21 22 23 24 25 26 27
week 18 28 29 30