×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: /var/www/vhosts/arsakeio.gr/httpdocs/images/stories/PS/2012-13/MUSEUM_FI/zwa-perivallon
×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/PS/2012-13/MUSEUM_FI/zwa-perivallon
Εκτύπωση
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, στις 4 Οκτωβρίου 2012, οι μαθητές των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού, οι μαθητές των Β΄ και Γ΄ τάξεων τού Α΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού καθώς και οι μαθητές τής Β΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού παρακολούθησαν, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας τού Σχολείου, διαδραστική προβολή με τίτλο ¨Τα ζώα στο περιβάλλον τους¨.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την διαδραστική προβολή με τίτλο ¨Τα ζώα στο περιβάλλον τους¨.καθώς και για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που παρουσιάζουν τα ζώα ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο ζουν. Στόχος τής παρουσίασης, εκτός από την αναγνώριση των διαφορετικών περιβαλλόντων, είναι και η ευαισθητοποίηση των μαθητών στο θέμα τής προστασίας των ζώων.
Η σχεδίαση και παρουσίαση τού προγράμματος με τη χρήση νέων τεχνολογιών έγινε από την υπεύθυνη τού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας τής Φ.Ε. κ. Φανής Τριπολιτσιώτου.
{gallery}PS/2012-13/MUSEUM_FI/zwa-perivallon{/gallery}