Εκτύπωση
Στις 25, 26 και 27 Μαΐου 2016 η Διευθύντρια κ. Παπανικολάου Ελένη και οι δασκάλες τού Αρσακείου Δημοτικού Ιωαννίνων κ. Ευαγγέλου Υβόννη,  Αθανασίου Λητώ και Γιαννακού Μαρία παρακολούθησαν το ευρωπαϊκό συνέδριο με θέμα: «Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σε έναν κόσμο που αλλάζει: Ερευνητικές και Εφαρμοσμένες Προσεγγίσεις», που διοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων και την Επιτροπή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα τής Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων Ψυχολόγων, στο συνεδριακό κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» τού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.


H Διευθύντρια κ. Παπανικολάου Ελένη συμμετείχε ως εισηγήτρια στο ευρωπαϊκό συνέδριο: «Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σ’ έναν κόσμο που αλλάζει», στη θεματική «Ανθρώπινα Δικαιώματα και Εκπαίδευση».
Σε όλη τη διάρκεια τού συνεδρίου υπήρχε έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Τα παιδιά ζωγραφίζουν τα δικαιώματα των ανθρώπων για έναν καλύτερο κόσμο», με έργα μαθητών τής Πρωτοβάθμιας και τής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τον Νομό Ιωαννίνων και με τη συμμετοχή και έργων παιδιών τού Σχολείου μας.