Αρσάκεια ΨυχικούΑρσάκεια - Τοσίτσεια ΕκάληςΑρσάκεια ΘεσσαλονίκηςΑρσάκεια ΠατρώνΑρσάκεια ΙωαννίνωνΑρσάκεια Τιράνων
ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ
Αρσάκεια Ιωαννίνων

Αναγγελίες Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού

Ιανουάριος 2018
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 1 1 2 3 4 5 6
week 2 7 8 9 10 11 12 13
week 3 14 15 16 17 18 19 20
week 4 21 22 23 24 25 26 27
week 5 28 29 30 31
Κόβουμε τις «τυχερές» βασιλόπιτες!
Την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού έφτασαν από το πρωί με ανυπομονησία στις τάξεις τους καθώς ήταν η ημέρα που κάθε τμήμα θα έκοβε τη βασιλόπιτά του.

Κάλαντα, τραγούδια και ευχές!
Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 τα νήπια τού τμήματος Ν.5 τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, μαζί με τη νηπιαγωγό τους κ. Γιώτα Παππά, επισκέφθηκαν τα Γραφεία Διοικήσεως τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας φορώντας τα αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια τους.

Ένα τραγούδι για τον Άγιο Βασίλη!
Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 οι μαθητές και οι νηπιαγωγοί όλων των τμημάτων τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού συναντήθηκαν και πάλι στην Αίθουσα Εκδηλώσεων τού Νηπιαγωγείου για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί την εορτή για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Το ελληνικό καραβάκι
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και στο πλαίσιο τής εξειδικευμένης δραστηριότητας τής Ελληνικής Παράδοσης, με τη βοήθεια τής υπεύθυνης νηπιαγωγού κ.Έφης Μπογάτσα, τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικη χειροτεχνία με τίτλο «Ελληνικά Χριστούγεννα».

Το λιομάζωμα
Από τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, στο πλαίσιο τής εξειδικευμένης δραστηριότητας τής Ελληνικής Παράδοσης, με τη βοήθεια τής υπεύθυνης νηπιαγωγού κ.Έφης Μπογάτσα, επισκέφθηκαν την αυλή τού Νηπιαγωγείου μας, ανακάλυψαν τις ελιές τού Σχολείου και ήρθαν σε επαφή με τη διαδικασία τού παραδοσιακού ραβδίσματος των ελαιόδεντρων.

11 Δεκεμβρίου – Ημέρα τού Παιδιού
Μια ημέρα γιορτής αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά τής Γης!
Τα νήπια τού τμήματος Ν.1 τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, την 11η Δεκεμβρίου 2017, Ημέρα τού Παιδιού, επέλεξαν να την εορτάσουν με τους γονείς τους. 

Ημέρα Ανοιχτής Δράσης «Αντίο φθινόπωρο!»
Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, τα νήπια τού τμήματος Ν.6 τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, με τη νηπιαγωγό τους κ. Ναταλία Ηλιάδη, υποδέχθηκαν τους γονείς τους στην αίθουσα Εκδηλώσεων τού Νηπιαγωγείου για να τους παρουσιάσουν όλα όσα είχαν μάθει για τα φυτά, στο πλαίσιο τού περιβαλλοντικού προγράμματος «Στην αυλή τού σχολείου μου, για δέντρα και φυτά μαθαίνω χίλια μυστικά» στο οποίο συμμετέχουν την εφετινή σχολική χρονιά.

«Το δέντρο τής Αγάπης»
Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού παρακολούθησαν, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων και Προβολών τού Νηπιαγωγείου, τη χριστουγεννιάτικη παράσταση κουκλοθεάτρου με τίτλο «Το δέντρο τής Αγάπης», από την ομάδα ΦιλΦαρί.

Οι θησαυροί τού Φθινοπώρου
Τις πρώτες ημέρες τού Νοεμβρίου τα προνήπια τού τμήματος Π.1 τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού συγκέντρωσαν στην τάξη τους πολλά φθινοπωρινά φρούτα.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα γεμάτα στολίδια, γέλια και ευχές!
Tα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, την Παρασκευή 1 και τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, στόλισαν με κέφι, τραγούδια και ευχές τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τού Νηπιαγωγείου μας.