Αρσάκεια Ιωαννίνων
Με την ευκαιρία τής λήξεως τού σχολικού έτους 2015-2016, ενός σχολικού έτους επετειακού αλλά και εορταστικού για το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού, το οποίο συμπλήρωσε εφέτος 60 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο, «Θέλω παιδί πάντα να μείνω».

Την παράσταση προετοίμασαν και παρουσίασαν με τη βοήθεια και τη στήριξη των υπευθύνων νηπιαγωγών των τμημάτων και των υπευθύνων των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού -σε δύο παραστάσεις- την Παρασκευή 27 Μαΐου και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016.

Η παράσταση «Θέλω παιδί πάντα να μείνω», ήταν σαν ένας φόρος τιμής σε όλους τους μαθητές που και τους εκπαιδευτικούς που τίμησαν με την παρουσία τους το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού τα 60 χρόνια τής λειτουργίας του. Χοροί και μουσικές από κάθε δεκαετία και τρυφερά λόγια αγάπης για το νηπιαγωγείο, έκαναν και τους συμμετέχοντες αλλά και τους προσκεκλημένους να συγκινηθούν.

Τα κείμενα έγραψε η υπεύθυνη Θεατρικής Αγωγής, θεατροπαιδαγωγός, κ. Ελένη Φλεβάρη. Τις χορογραφίες, τη διδασκαλία τής κίνησης και τη διεύθυνση σκηνής είχε η υπεύθυνη τής Ρυθμικής και Κινητικής Αγωγής, καθηγήτρια μπαλέτου και κίνησης και χορογράφος, κ. Σιμόνη Σταυροπούλου, ενώ τη μουσική επιμέλεια των χορογραφιών είχαν –από κοινού– οι κυρίες Τατιάνα Ζωγράφου, Σιμόνη Σταυροπούλου, Ελένη Φλεβάρη. Τη μουσική επιμέλεια τής παράστασης, τη σύνθεση και τη διδασκαλία των τραγουδιών ανέλαβε η υπεύθυνη τής Μουσικής Αγωγής, μουσικοπαιδαγωγός και συνθέτρια, κ. Τατιάνα Ζωγράφου. Την επιμέλεια των κοστουμιών είχε η κ. Σιμόνη Σταυροπούλου. Την ευθύνη τής σκηνογραφίας είχε η κ. Σιμόνη Σταυροπούλου σε συνεργασία με την ομάδα σκηνογραφίας αποτελούμενη από τις νηπιαγωγούς κυρίες Ζαφείρα Ντούλη και Ελένη Φλεβάρη.

Τις παραστάσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος τού Διοικητικού Συμβουλίου τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, καθηγητής κ. Γεώργιος Μπαμπινιώτης, ο πρώην Πρόεδρος τού Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, κ. Σωτήριος Γκλαβάς, Εταίροι τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, η Επόπτρια των Σχολείων τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, κ. Βασιλική Παπαπέτρου-Μουρσελά, η Αναπληρώτρια Συντονιστή Συμβούλου των Σχολείων Α/θμιας Εκπ/σης της Φ.Ε., κ. Σοφία Σταθοπούλου, η Συντονίστρια των Σχολείων Α/θμιας Εκπ/σης τής Φ.Ε., κ. Αθηνά Μακροπόδη, η Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας τού Σ.Α.Φ.Ε., κυρίες Νονίκη Πέρδικα και Μίκα Μπάρμπα, η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής τής 52ης Περιφέρειας, κ. Βαρβάρα Πρεβεζάνου, η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής τής 51ης Περιφέρειας Αττικής, κ. Σοφία Περδικάρη, ο υπεύθυνος Περιβαλλοντικών Θεμάτων, κ. Δημήτρης Γκότζος, νυν και πρώην Διευθύντριες και εκπαιδευτικοί των Σχολείων μας, καθώς και πλήθος κόσμου.

Σημαντικό μέρος τού κόστους των δύο παραστάσεων καλύφθηκε με την ευγενική χορηγία: γονέων προνηπίων και νηπίων τού Νηπιαγωγείου, οι οποίοι επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, τής DELL εταιρείας προμηθευτών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας και Internet, τής φαρμακευτικής εταιρείας Gerolymatos International SA, η οποία διαθέτει τα προϊόντα Sinomarin, 100% φυσικό αποσυμφορητικό τής ρινικής κοιλότητας, τής  CHEF D’ OEUVRE, εξειδικευμένης σχολής Γαστρονομίας που ξεχωρίζει για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενης εκπαίδευσης και για τις συνεχείς διακρίσεις της και τής εταιρείας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,  η οποία κατέχει σημαντική θέση στον τομέα των αρτοσκευασμάτων και προσέφερε μπισκότα στους μαθητές τις ημέρες των εκδηλώσεών μας.


ΚΕΙΜΕΝΑ: Ελένη Φλεβάρη
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σιμόνη Σταυροπούλου, Ελένη Φλεβάρη
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΚΙΝΗΣΗ: Σιμόνη Σταυροπούλου
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΩΝ:
Τατιάνα Ζωγράφου, Σιμόνη Σταυροπούλου, Ελένη Φλεβάρη
ΣΥΝΘΕΣΗ - ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ: Τατιάνα Ζωγράφου
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Σιμόνη Σταυροπούλου
ΣΚΗΝΙΚΑ: Ζαφείρα Ντούλη, Σιμόνη Σταυροπούλου, Ελένη Φλεβάρη
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ: Γιώτα Παππά


PROSKLHSH NHPIAGOGEIOY1a PROSKLHSH NHPIAGOGEIOY2a
 
 

Α΄ Παράσταση Β΄ Παράσταση
Έργα παιδιών Έργα παιδιών
Α΄ Παράσταση Β΄ Παράσταση
Στιγμές από τις πρόβες μας Στιγμές από τις πρόβες μας
Φωτογραφίες από την α' παράσταση Φωτογραφίες από τη β' παράσταση





ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

LOGO-PAPADOPOYLOY logo-dell logo-chef
logo-sinoman elimax logo-hipp



ΧΟΡΗΓΟΙ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


 
crash nautemporiki sundesmos
nm logo thema volta
 wifinews stoa  pamesports.gr












































Χορηγοί επικοινωνίας

Οι δύο παραστάσεις του Νηπιαγωγείου μας υποστηρίχθηκαν επικοινωνιακά από τον έντυπο και ψηφιακό τύπο.

Ευχαριστούμε θερμά για την επικοινωνιακή χορηγία:

www.pamebolta.gr (το πληρέστερο ηλεκτρονικό site που παρέχει ενημέρωση σε γονείς και παιδιά σχετικά  με εκδηλώσεις, παιδότοπους, θέατρα κλπ),

την οnline έκδοση του περιοδικού Crash,

το ενημερωτικό site Wifi news,

τα ειδησεογραφικά site

NewMoney.gr,

Naftemporiki.gr,

pamesports.gr,

τη διαδικτυακή έκδοση της Εβδομαδιαίας εφημερίδας Πρώτο ΘΕΜΑ,

την ιστοσελίδα του Συνδέσμου Αποφοίτων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας (Σ.Α.Φ.Ε.), καθώς και την ψηφιακή ιστοσελίδα του Σ.Α.Φ.Ε. στα social media.


Δημοσιεύματα

ΙστοσελίδαWiFi NEWS Staff «Για την εορτή αποφοίτησης των 60 χρόνων»

Ψηφιακό Έντυπο
“New money.gr”

Εφημερίδα
: Πρώτο θέμα - Ψηφιακό Έντυπο

Εφημερίδα: Ναυτεμπορική - Ψηφιακό Έντυπο

Ιστοσελίδα: “Crash online magazine"

Ιστοσελίδα: “Pamesports.gr”

Εφημερίδα του Συλλόγου Αποφοίτων των Αρσακείων Σχολείων (Σ.Α.Φ.Ε.) – Ψηφιακό Έντυπο

Εφημερίδα του Συλλόγου Αποφοίτων των Αρσακείων Σχολείων (Σ.Α.Φ.Ε.) – Social Media-Facebook

Ιστοσελίδα: pamebolta.gr