Αρσάκεια ΨυχικούΑρσάκεια - Τοσίτσεια ΕκάληςΑρσάκεια ΘεσσαλονίκηςΑρσάκεια ΠατρώνΑρσάκεια ΙωαννίνωνΑρσάκεια Τιράνων
Αρσάκεια Ιωαννίνων

Αναγγελίες Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού

Νοέμβριος 2017
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 44 1 2 3 4
week 45 5 6 7 8 9 10 11
week 46 12 13 14 15 16 17 18
week 47 19 20 21 22 23 24 25
week 48 26 27 28 29 30
Πράξη Αγάπης για το Πάσχα
Τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού θέλησαν και το εφετινό Πάσχα να δείξουν την αγάπη τους στον πάσχοντα συνάνθρωπό τους μέσα από την προσφορά.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια Πράξη Αγάπης
Τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, μέσα από συζητήσεις με τις νηπιαγωγούς τους για τον συμβολισμό και τη σημασία τής εορτής των Χριστουγέννων, αποφάσισαν και εφέτος να ενώσουν τις δυνάμεις τους με στόχο να βοηθήσουν, με την ανιδιοτέλεια που διακρίνει τα παιδιά, τους συνανθρώπους τους.

Πράξη Αγάπης: Πασχαλινά καλάθια γεμάτα αγάπη!
Τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού και οι γονείς τους ανταποκρίθηκαν για μια ακόμη φορά με ευαισθησία στην Πράξη Αγάπης για το Πάσχα.

Ένα καλάθι γεμάτο αγάπη!
Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα οι μαθητές τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού ετοιμάζονται και πάλι να υποδεχτούν τις άγιες μέρες βοηθώντας για ακόμη μια φορά τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Η χαρά τής προσφοράς! Πράξη Αγάπης Χριστουγέννων 2014
Και αυτά τα Χριστούγεννα στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού πρώτο μέλημα των εκπαιδευτικών ήταν να δώσουν στα παιδιά την ευκαιρία να διαπιστώσουν πόσο όμορφο είναι το συναίσθημα τής χαράς όταν δημιουργείται μέσα από την προσφορά στον συνάνθρωπο –και ιδιαίτερα στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Οι μικροί μαθητές προσφέρουν…
Τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού αναβίωσαν παραδοσιακά έθιμα τής πατρίδας μας σχετικά με το Πάσχα και την Ανάσταση. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τής Ελληνικής Παράδοσης, με υπεύθυνη την κ. Ντίνα Γκαραγκάνη, κάθε προνήπιο δημιούργησε το δικό του φαναράκι για τον Επιτάφιο και το διακόσμησε, ενώ τα νήπια κατασκεύασαν με απλά υλικά παραδοσιακές λαμπροκουλούρες. Κάθε παιδί δημιούργησε τη δική του λαμπροκουλούρα, στολίζοντάς την με δικά του πρωτότυπα σχέδια.

Πράξη Αγάπης Χριστουγέννων 2013
Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή Αγάπης και όλοι εμείς στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού με την Πράξη Αγάπης των Χριστουγέννων δίνουμε –κάθε χρόνο– στα παιδιά μας την ευκαιρία να αισθανθούν τη χαρά και τη συγκίνηση τής προσφοράς στον συνάνθρωπο –και ιδιαίτερα στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Πράξη Αγάπης Χριστουγέννων
Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή Αγάπης και στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού, με την Πράξη Αγάπης των Χριστουγέννων, κάθε χρόνο τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να αισθανθούν τη χαρά και τη συγκίνηση τής προσφοράς στον συνάνθρωπο -και ιδιαίτερα στον πάσχοντα συνάνθρωπο.