Αρσάκεια ΨυχικούΑρσάκεια - Τοσίτσεια ΕκάληςΑρσάκεια ΘεσσαλονίκηςΑρσάκεια ΠατρώνΑρσάκεια ΙωαννίνωνΑρσάκεια Τιράνων

Ημερολόγιο

Νοέμβριος 2017
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 44 1 2 3 4
week 45 5 6 7 8 9 10 11
week 46 12 13 14 15 16 17 18
week 47 19 20 21 22 23 24 25
week 48 26 27 28 29 30Προθεσμία υποβολής αιτήσεων


Αιτήσεις για εγγραφή νέων μαθητών σε όλες τις τάξεις των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων για το σχολικό έτος 2018-2019 θα γίνονται δεκτές από το τέλος Ιανουαρίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση που θα αναρτηθεί εγκαίρως στην ιστοσελίδα τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας.

Δίδακτρα σχολείων

Δείτε την ενότητα Δίδακτρα αριστερά.

 
Ενημέρωση για χορήγηση εκπτώσεων 

Το Διοικητικό Συμβούλιο τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, συμμεριζόμενο τα ποικίλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν γονείς μαθητών, έχει ιδρύσει το Ταμείο Υποτροφιών το οποίο ενισχύεται από τον προϋπολογισμό τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, από χορηγίες και από τα έσοδα πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Η Επιτροπή Υποτροφιών, αποτελούμενη από μέλη τού Δ.Σ. τής Φ.Ε., μετά την εξέταση των αιτημάτων των γονέων και ανάλογα με τις δυνατότητες τού Ταμείου, χορηγεί υποτροφίες με τη μορφή εκπτώσεων επί των διδάκτρων.

Αίτηση μπορούν να υποβάλουν:

·          Γονείς φοιτώντων μαθητών που δεν δύνανται να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, λόγω σοβαρών ή έκτακτων δυσχερειών,

·          Γονείς νέων μαθητών που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή των παιδιών τους στα Αρσάκεια − Τοσίτσεια και αντιμετωπίζουν παρόμοιες οικονομικές δυσκολίες,

·          Γονείς με τρία ή και περισσότερα παιδιά που φοιτούν στα Αρσάκεια − Τοσίτσεια Σχολεία και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και,

·          Οικογένειες με ορφανά, εφόσον πληρούν τα προαναφερθέντα κριτήρια.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στα γραφεία τής Διοικήσεως τής Φ.Ε. (για μαθητές που φοιτούν στα Σχολεία των Αθηνών) ή στα Λογιστήρια των εκτός Αθηνών Αρσακείων Σχολείων.

Δεδομένου ότι κάθε αίτηση εξετάζεται κατά περίπτωση, οι γονείς θα ενημερωθούν εγκαίρως για την έκβαση τής αίτησής τους και τις αποφάσεις τής Επιτροπής Υποτροφιών.

Δικαιολογητικά:

1.     Το τελευταίο εκκαθαριστικό τής Εφορίας.

2.     Κάθε έγγραφο που τεκμηριώνει το αίτημα κατά περίπτωση (π.χ. πρόσφατη βεβαίωση ανεργίας, πρόσφατες ιατρικές βεβαιώσεις από δημόσια νοσοκομεία κ.λπ.).