Αρσάκεια ΨυχικούΑρσάκεια - Τοσίτσεια ΕκάληςΑρσάκεια ΘεσσαλονίκηςΑρσάκεια ΠατρώνΑρσάκεια ΙωαννίνωνΑρσάκεια Τιράνων
ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ
Ημερίδα  Καλαθοσφαίρισης
Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος διεξήχθη με επιτυχία η ημερίδα καλαθοσφαίρισης των μαθητών τής Α΄ τάξης των Αρσακείων Γυμνασίων Ψυχικού.
Η  ημερίδα παραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των Αρσακείων Σχολείων, στις 2 Δεκεμβρίου 2017.

7οι Εσωτερικοί Αγώνες Στίβου (Εκάλη, 3-4 Μαΐου 2017)
Την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκαν οι 7οι εσωτερικοί αγώνες Στίβου για μαθητές των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων των Αρσακείων-Τοσιτσείων Δημοτικών Εκάλης. Οι αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις των Σχολείων με τη συμμετοχή 340 μαθητών και μαθητριών.

Ημερίδα Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης
Στο πλαίσιο τής διαρκούς επιμόρφωσης των καθηγητών Φυσικής Αγωγής τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, διοργανώθηκε ημερίδα «Βασικής Υποστήριξης τής Ζωής» και χρήσης ηλεκτρικού απινιδιστή, την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, στο εκπαιδευτικό κέντρο τής Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

27ο εσωτερικό πρωτάθλημα κολύμβησης Αρσακείων-Τοσιτσείων Δημοτκών
Μαθητές των Αρσακείων-Τοσιτσείων Δημοτικών Εκάλης συμμετείχαν στο 27ο εσωτερικό πρωτάθλημα κολύμβησης για μαθητές δημοτικού που διεξήχθει στο κλειστό κολυμβητήριο των Σχολείων.

Ημερίδα ποδοσφαίρου μαθητών Α΄ τάξης γυμνασίου
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ποδοσφαίρου μαθητών Α΄ τάξης γυμνασίου στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης, το Σάββατο 13 Μαΐου2017.

Αθλητικές ημερίδες
Μαθητές και μαθήτριες από τα Αρσάκεια Δημοτικά Ψυχικού και τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Δημοτικά Εκάλης έλαβαν μέρος σε ημερίδες Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου, που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στις εγκαταστάσεις των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, με την καθοδήγηση των καθηγητών Φυσικής Αγωγής.

Αθλητική Ημερίδα Υδατοσφαίρισης
Στην Αθλητική Ημερίδα του Απογευματινού Ομίλου Υδατοσφαίρισης (πόλο), πραγματοποιήθκαν με επιτυχία οι αγώνες στις 3 Δεκεμβρίου 2016.

Αθλητικές Ημερίδες Γυμνασίων
Με μεγάλη συμμετοχή, διοργανώθηκαν στα Αρσάκεια- Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης, οι ημερίδες καλαθοσφαίρισης (basketball) και πετοσφαίρισης (volleyball) για τους μαθητές και τις μαθήτριες της   Α’ τάξης Γυμνασίου των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού και των Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης.

Ημερίδα μίνι βόλεϊ
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 μαθητές τής Α΄τάξης τού Α΄Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού συμμετείχαν σε ημερίδα μίνι βόλεϊ που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων.

6ο εσωτερικό πρωτάθλημα στίβου
Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 και την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 διεξήχθησαν οι 6οι εσωτερικοί αγώνες στίβου για τους μαθητές των Γ΄, Δ΄ , Ε΄ και Στ΄ τάξεων των Αρσακείων-Τοσιτσείων Δημοτικών Εκάλης, στον στίβο των Σχολείων.
Η απονομή μεταλλίων και διπλωμάτων επιβράβευσε την προσπάθεια των νικητών!