Εκτύπωση
apof nomikis 2Δύο απόφοιτοι του Α΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού, ο Λεωνίδας Βυζάς-Ασημακόπουλος και η Αλίκη- Αθηνά Παπαναστασίου ήταν μέλη της ομάδας της Νομικής Αθηνών που κατετάγη τρίτη στον διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης [Foreign Direct  Investment  Moot Court] και ολοκληρώθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2014 στο Λος Αντζελες.

Συγκεκριμένα η ομάδα, η οποία αποτελείτο από τους Βυζά-Ασημακόπουλο Λεωνίδα, Κικαρέα Ειρήνη, Κουντεντάκη Θεοδώρα-Θέτιδα, Παπαναστασίου Αλίνα και Σεργάκη Κλαίρη υπό την καθοδήγηση του Λέκτορα κ. Αναστάσιου Γουργουρίνη και των προπονητών Μηλιώνη Γιάννη, Μπουραζέλη Νίκου και Σουρβάνου Μαρίας διαγωνίσθηκε στους παγκόσμιους γύρους στο Malibu της California (24-26/10/2014).
Η ομάδα του πανεπιστημίου αναδείχθηκε 3η ανάμεσα σε 79 πανεπιστήμια από όλον τον κόσμο, αφήνοντας πίσω της πανεπιστήμια όπως το Harvard, το Georgetown και το King's.
Η ίδια ομάδα κατέκτησε την δεύτερη θέση στο pre-moot στην Βαρσοβία της Πολωνίας.
Επίσης με χαρά αναφέρουμε ότι η Αλίκη-Αθηνά Παπαναστασίου ανακηρύχθηκε  5η μέσα στους Top 50 Advocates 2014 FDI Moot.
Συγχαίρουμε τους αποφοίτους μας για τη συμβολή τους στην επιτυχία αυτή και τους ευχόμαστε να κατακτήσουν και άλλους στόχους σημαντικούς για τη πρόοδό τους.