e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού άνοιξε τις πόρτες του για την πρώτη συνάντηση γνωριμίας μεταξύ μαθητών, γονέων και νηπιαγωγών.

Όλο το προσωπικό υποδέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά, και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, τα προνήπια και τα νήπια μαζί με τους γονείς τους, οι οποίοι προσέρχονταν στα προκαθορισμένα ραντεβού τους για τη γνωριμία τους με τις νηπιαγωγούς.

Η εφετινή χρονιά θα είναι για όλους πολύ ξεχωριστή... 

Εφέτος τα μάτια και τα βλέμματα είχαν τον πρώτο λόγο και ήταν όλα μάτια που χαμογελούσαν και βλέμματα γεμάτα ελπίδα και ανυπομονησία για νέες γνώσεις, φιλίες και παιχνίδια! 

Μικροί και μεγάλοι, αφού γνωρίστηκαν, συζήτησαν, μοιράστηκαν ανησυχίες και έλυσαν απορίες, αποχαιρετίστηκαν με ευχές για καλή σταδιοδρομία και αισθήματα ασφάλειας και αισιοδοξίας για τη σχολική αυτή χρονιά.

Τη νέα σχολική χρονιά μπορεί όλα να φαντάζουν διαφορετικά, όμως για το προσωπικό τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού υπάρχει πάντα ένας στόχος, κάθε σχολική χρονιά οι  μαθητές να έχουν το Σχολείο σαν δεύτερο σπίτι τους και να ζουν και να μαθαίνουν μέσα και έξω από αυτό, με αγάπη και σεβασμό.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!