e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Μπορεί η εφετινή Αποκριά να βρίσκει τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού μακριά από το Σχολείο τους και τις νηπιαγωγούς τους, όμως κάτι τέτοιο δεν τα πτοεί!

Όπου κι αν βρίσκονταν οι μικροί μαθητές μέσα από τις ψηφιακές τους τάξεις είχαν και εφέτος τη χαρά να μάθουν για τα έθιμα τής Αποκριάς, να τραγουδήσουν αποκριάτικα τραγούδια, να μεταμφιεστούν, να αναπαραστήσουν τους ρόλους τους, και να διασκεδάσουν στην πιο αγαπημένη γιορτή όλων των παιδιών!

Μασκαράδες μικροί και μεγάλοι, παιδιά, νηπιαγωγοί και γονείς διοργάνωσαν διαδικτυακά αποκριάτικα πάρτι και έπαιξαν αποκριάτικα παιχνίδια με ήρωες κλόουν και ακροβάτες.
Χοροί και τραγούδια ξεσήκωσαν κάθε σπίτι και ίσως τελικά εφέτος, οι καθιερωμένες αποκριάτικες γιορτές τού Νηπιαγωγείου να ήταν πιο πολυπληθείς από ποτέ, αφού σε αυτές συμμετείχαν οι γονείς και τα αδέλφια των μαθητών μας.

Κάθε ψηφιακή τάξη έγινε μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή και την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 όλοι μαζί ευχήθηκαν καλή Σαρακοστή, καλά Κούλουμα και τού χρόνου με υγεία να ταξιδέψουν οι χαρταετοί τους στον γαλανό ουρανό!