Print
Στις 22 Σεπτεμβρίου 2017 οι μεγάλοι μαθητές τής Στ΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού πήραν από το χέρι τα πρωτάκια τους και τα οδήγησαν στο υπαίθριο θέατρο για να απολαύσουν μαζί τη γιορτούλα που είχαν ετοιμάσει για την υποδοχή τους.
Στην αρχή τής εκδήλωσης η Διευθύντρια κ. Βασιλική Ροδοπούλου καλωσόρισε μαθητές και γονείς, ενώ στη συνέχεια οι πρόεδροι των δύο τμημάτων τής Στ΄ τάξης Φοίβος Γκόνης-Κούκιας και Χαράλαμπος Μπαχούμης μίλησαν στους μικρούς μαθητές με αγάπη, αισιοδοξία και ενθουσιασμό:

«Σας ευχόμαστε να περάσετε όμορφα τις σχολικές σας χρονιές, όπως κι εμείς…
Σας ευχόμαστε να κάνετε πολλούς καινούργιους φίλους, όπως κι εμείς…
Σας ευχόμαστε να μάθετε όλα αυτά τα ωραία πράγματα που μάθαμε κι εμείς…
Καλώς ήρθατε στο ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ!!!»


Αμέσως μετά οι μικρότεροι και οι μεγαλύτεροι μαθητές, όλοι μαζί με την ίδια δύναμη φωνής και τα ίδια γελαστά πρόσωπα, ακολούθησαν το τρυφερό νεύμα τής καθηγήτριας Μουσικής κ.Ευγενίας Βοτανοπούλου για να αποδώσουν όμορφα πολύ γνωστά και χαρούμενα τραγούδια.
Ακολούθησε η διαδραστική αφήγηση τού παραμυθιού «Ένας καλλιεργημένος λύκος» εμπλουτισμένη με διασκεδαστικά κωμικά ευρήματα από την καθηγήτρια Θεατρικής Αγωγής κ. Μόνικα Κολοκοτρώνη.
Στο τέλος τής εκδήλωσης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων τού Β΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο μια όμορφη πάνινη τσάντα στους μικρούς μαθητές και ένα νόστιμο πρωινό κέρασμα σε όλους.