e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Οι μαθήτριες τής Ε΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού Ευδοξία Κύρκου-Μπρακατσούλα και Παναγιώτα Καραγκούνη κατέλαβαν τη θέση και την 40ή θέση, αντίστοιχα, πανελληνίως στη β΄ φάση τού 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικών Δημοτικού. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος τού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στη β΄ φάση τού διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαΐου 2015, συμμετείχαν οι μαθητές των Ε΄ και Στ΄ τάξεων τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού που είχαν διακριθεί κατά την α΄ φάση, η οποία είχε διεξαχθεί νωρίτερα στα Σχολεία.
Συγκεκριμένα, από την Στ΄ τάξη συμμετείχαν οι: Βασιλόπουλος Γεώργιος, Βούζα Ευτυχία - Μαρία, Σινιολάκη Μαρία και Πετροπουλιάδη Ειρήνη, ενώ από την Ε΄ τάξη οι μαθήτριες: Γεωργουλέα Γεωργία-Αθανασία, Καραγκούνη Παναγιώτα, Κύρκου-Μπρακατσούλα Ευδοξία και Τσατοπούλου Αρετή.
Οι μαθητές που διακρίθηκαν θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση.
Τα ονόματα των 500 μαθητών από κάθε τάξη που διακρίθηκαν στη β΄ φάση τού διαγωνισμού δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα: http://micro-kosmos.uoa.gr