e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Η Οικονομική Ολυμπιάδα είναι ένας διεθνής διαγωνισμός οικονομικών γνώσεων, που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων του Λυκείου. Βασίζεται στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και φιλοδοξεί να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των μαθητών και των μαθητριών στο πεδίο των οικονομικών.

Έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να εντοπίζει τους πιο ταλαντούχους νέους οικονομολόγους και να στηρίζει την εκπαιδευτική τους πορεία συνδέοντάς τους με ειδικούς, και παρέχοντας έμπνευση και υποστήριξη στα βήματά τους. Πρόκειται για έναν μοναδικό διαγωνισμό που προσφέρει στους μαθητές και τις μαθήτριες μοναδικές ευκαιρίες, εμπειρίες και ενθουσιασμό.
Το Α΄ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού συμμετείχε στον παραπάνω διαγωνισμό και τρεις μαθητές/τριες μας κατάφεραν με τις επιδόσεις τους να περάσουν στον επόμενο γύρο. Πρόκειται για τη Μ. Αλμπάνη και τον Γ. Καμπίρη από την Α’ Λυκείου και την Α. Παπαδημητρίου από τη Γ’ Λυκείου.
Λόγω της πανδημίας η όλη διαδικασία πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου και για το σχολείο μας τον συντονισμό της ανέλαβε η καθηγήτρια Κοινωνιολογίας, κ. Άννα Μαυροειδή.
Η Διευθύντρια κ. Αμαλία Μαυροειδή και ο Σύλλογος καθηγητών του Α’ Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ψυχικού συγχαίρουμε θερμά όλους τους μαθητές/τριες που έλαβαν μέρος και ιδιαίτερα αυτούς που θα συμμετάσχουν στον επόμενο γύρο.
Συγχαρητήρια παιδιά, μας κάνατε υπερήφανους!