e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Στις 14 και 21 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακές συναντήσεις με τους γονείς των μαθητών τής Α΄ τάξης τού Β΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού ανά τμήμα (Α΄1, Α΄2, Α΄3 και Α΄4).

Οι συναντήσεις οργανώθηκαν από την Ομάδα Ψηφιακής Υποστήριξης τού Σχολείου (κ. Βραχνό και Πουλόπουλο) στην πλατφόρμα Webex Training.

Στη διάρκεια των συναντήσεων αυτών, η Διευθύντρια  κ. Νέλλη Παππά είχε την ευκαιρία να εκθέσει στους γονείς που συνδέθηκαν διάφορα ζητήματα που αφορούν στον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας, στο πρόγραμμα μαθημάτων στην Α΄ τάξη, στις ποικίλες δραστηριότητες τού Β΄ Αρσακείου Λυκείου, καθώς και στην τρέχουσα πραγματικότητα στο Σχολείο.

Χαιρετισμό προς τους γονείς απηύθυνε διαδικτυακά η Υποδιευθύντρια κ. Σοφία Ραπτάκη, ενώ μίλησαν, επίσης διαδικτυακά, ο κ. Γιώργος Γεωργουλέας, ως εκπρόσωπος τής Ψυχολογικής Υπηρεσίας, καθώς και η κ. Κατερίνα Σουφλιά, ως εκπρόσωπος τής Υπηρεσίας Σχολικού και Επαγγελματικού Προσανατολισμού τής Φ.Ε.

Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις αρχές και τη λειτουργία τού Σχολείου, αλλά και να θέσουν ερωτήσεις στη Διευθύντρια για διάφορα θέματα.

Το ραντεβού με τους γονείς ανανεώθηκε για τις εβδομαδιαίες συνδιαλέξεις που θα έχουν το προσεχές διάστημα οι εκπαιδευτικοί τού Σχολείου μαζί τους.