Print

Οι μαθητές τού τμήματος Γ΄5 με προσανατολισμό «Οικονομία και Πληροφορική» τού Β΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού παρακολούθησαν διαδικτυακά την παρουσίαση των προπτυχιακών προγραμμάτων Οικονομικών Σπουδών τής Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών τού ΕΚΠΑ από την επίκουρο καθηγήτρια Αναπτυξιακής Χρηματοοικονομικής κ. Π. Μπουφούνου, καθώς και των σπουδών Πληροφορικής από την καθηγήτρια Πληροφορικής κ. Πετράκη.

Οι καθηγήτριες παρουσίασαν αναλυτικά τα μαθήματα, τα πλεονεκτήματα των σπουδών στο ΕΚΠΑ, καθώς και τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων με προβολή βίντεο και εμπεριστατωμένη ανάλυση των σπουδών.

Στη συνέχειαα πάντησαν σε ερωτήσεις μαθητών σχετικά με διάφορα σημεία τής παρουσίασής τους.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, από τις 10.45 έως τις 11.00, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει το Β΄ Αρσάκειο Λύκειο σχετικά με την ενημέρωση των μαθητών για σπουδές και σχολές τής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Υπεύθυνη τής διοργάνωσης ήταν η δρ Δήμητρα Χατζηαγγελάκη, καθηγήτρια Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών, σε συνεργασία με τη Διευθύντρια δρα Νέλλη Παππά.

Οι παρουσιάσεις είναι διαθέσιμες στους παρακάτω συνδέσμους:
Παρουσίαση Τμήματος Οικονομικών Σπουδών και βίντεο (πατήστε εδώ).

Παρουσίαση Computer Science (πατήστε εδώ).