e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Το Β΄ Αρσάκειο-Τοσίτσειο Δημοτικό Εκάλης τίμησε την Ελληνική Σημαία με μια σεμνή τελετή, λαμβανομένων όλων των μέτρων προστασίας για τον covid-19, στις 27 Οκτωβρίου 2020 στο Θέατρο των Σχολείων.

Παρουσία τή Αναπληρώτρια Συντρονίστριας Συμβούλου των Σχολείων τής Φ.Ε. κ. Σόφης Σταθοπούλου, των δασκάλων και των μαθητών τής Στ΄ τάξης, ο Διευθυντής τού Σχολείου κ. Ευάγγελος Στάθης παρέδωσε τη Σημαία στους κληρωθέντες σημαιοφόρους Γέχο Ευάγγελο, για την 28η Οκτωβρίου, και Φουντή Εμανουέλα-Ραφαέλα, για την 25η Μαρτίου.


Παραστάτες τής Σημαίας ορίσθηκαν, σύμφωνα με την κλήρωση, για την 28η Οκτωβρίου οι: Διονυσοπούλου Σταυρινίκη, Καραγιάννη Θεοδώρου Κορνηλία, Κοκκινέας Σωτήρης, Καλογερόπουλος Ανδρέας, Δάνδουρα Δανάη, ενώ για την 25η Μαρτίου οι: Τσαμκόσογλου Κωνσταντίνος, Παπανικολάου Βαλέρια, Επιτροπάκη Χρυσούλα, Χριστοφοράκη Θάλεια και Βολουδάκης Παναγιώτης.

Αντίστοιχα για την κατάθεση στεφάνου κατά τις δύο εθνικές επετείους ορίσθηκαν οι μαθητές Κόγιας Ευστράτιος και Παμιαδάκη Χριστίνα-Αργυρώ.

Στη συνέχεια σημαιοφόροι και παραστάτες έδωσαν τον καθιερωμένο όρκο υπεράσπισης τής Σημαίας.

Ακολούθησε, μέσα στο θέατρο, η καθιερωμένη παρέλαση όλων των αριστευσάντων (κληρωθέντων και μη) και στη συνέχεια η σημαία τού Σχολείου με τους παραστάτες της και για τις δύο εθνικές εορτές κατευθύνθηκε μαζί με τις σημαίες των άλλων δύο Αρσακείων-Τοσιτσείων Δημοτικών Σχολείων, στον πρόσθιο αύλιο χώρο και ενώπιόν τους παρήλασαν οι μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων και των τριών Δημοτικών τής Εκάλης.