e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Με πρωτοβουλία τού δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης συγκεντρώθηκαν στο Σχολείο πολλά κιβώτια με είδη ένδυσης, υπόδησης, κλινοσκεπάσματα και τρόφιμα, για να παραδοθούν στους προσφάτως πληγέντες από πλημμύρες κατοίκους τής Μάνδρας Αττικής.
Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 το δεκαπενταμελές μαθητικό συμβούλιο και οι πρόεδροι των τεσσάρων τμημάτων τής Α΄ τάξης, συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια κ. Μ. Φαφαλιού και την καθηγήτρια Τεχνολογίας κ. Μ. Σόφη, επισκέφθηκαν το 1ο Γυμνάσιο Μάνδρας Αττικής για να παραδώσουν τα είδη ανάγκης. Μαζί τους ήταν και η κ. Ελένη Νικολαΐδου-Τσακώνη, μητέρα τού μαθητή τής Γ΄ τάξης Παναγιώτη Τσακώνη, η οποία πρότεινε τον χώρο και τον τρόπο παράδοσης των ειδών ανάγκης.
Στο Γυμνάσιο Μάνδρας την αντιπροσωπία τού Αρσακείου υποδέχθηκαν με μεγάλη εγκαρδιότητα η Διευθύντρια κ. Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου, ο Σύλλογος καθηγητών, εκπρόσωποι από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και, φυσικά, το Μαθητικό Συμβούλιο τού σχολείου. Οι μαθητές τού Αρσακείου έμαθαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες εξαιτίας των καταστροφών στα σπίτια τους, για τις ζημιές σε επαγγελματικούς χώρους και επιχειρήσεις καθώς και για όσα βίωσαν οι μαθητές τού σχολείου τής Μάνδρας. Πέρασαν ευχάριστα λίγες ώρες με τους μαθητές τού γυμνασίου, οι οποίοι στη συνέχεια τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια για να ευχαριστήσουν τους επισκέπτες για τη βοήθεια που τους προσέφεραν.
Το Α΄ Αρσάκειο-Τοσίτσειο Γυμνάσιο Εκάλης ευχαριστεί θερμά την κ. Ελένη Νικολαΐδου-Τσακώνη για την καθοριστική συμβολή της στη συγκέντρωση, τη συσκευασία και τη μεταφορά των πραγμάτων από το Αρσάκειο στη Μάνδρα.