e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Γυμνάσια Εκάλης διοργάνωσαν την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, στο Θέατρο των Σχολείων, χριστουγεννιάτικο παζάρι με φιλανθρωπικό σκοπό. Τη διοργάνωση είχαν αναλάβει οι μαθητές και οι μαθήτριες τής Α΄ τάξης με την καθοδήγηση των καθηγητών τους.
Για το Α΄ Γυμνάσιο τη διοργάνωση είχαν αναλάβει η καθηγήτρια Τεχνολογίας, κ. Μ. Σόφη, ο φιλόλογος κ. Γ. Κωνσταντακάκης και η χημικός κ. Π. Σπυροπούλου.
Οι μαθητές τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου γέμισαν τους πάγκους τους με σπιτικές λιχουδιές, χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροποίητα κοσμήματα και πολλά όμορφα δώρα, δημιουργώντας ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα. Μαθητές όλων των Τοσιτσείων Γυμνασίων και Λυκείων περιηγήθηκαν στο παζάρι ενισχύοντας τον φιλανθρωπικό του σκοπό.
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα προσφερθούν στο Ίδρυμα Πρόνοιας και Εκπαίδευσης Κωφών και Βαρηκόων Ελλάδος, στο οποίο διαμένουν παιδιά που προέρχονται από την ελληνική περιφέρεια και όπου δεν υπάρχουν οι δυνατότητες ειδικής εκπαίδευσης. Επίσης, το παζάρι φιλοξένησε και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Κάνε μια ευχή».