e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Άλλη μια ευκαιρία να επισκεφθούν το Νηπιαγωγείο τους είχαν όλοι οι νέοι και παλιοί μαθητές με τους γονείς τους την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016.
Το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης, μία ημέρα πριν την επίσημη έναρξη κάθε νέου σχολικού έτους, καλεί όλα τα παιδιά του σε συνάντηση γνωριμίας. Η συνάντηση αυτή, που αποτελεί μια σύντομη επαφή και αποσκοπεί στη γνωριμία των παιδιών με την υπεύθυνη νηπιαγωγό αλλά και μεταξύ τους, είναι βασική προϋπόθεση για τη θετική και απρόσκοπτη εκκίνηση τής νέας σχολικής χρονιάς.
Έτσι και εφέτος την ημέρα αυτή, μέσα σε μια πολύ ευδιάθετη ατμόσφαιρα τα παιδιά ήρθαν με τους γονείς τους στο περιβάλλον τού Νηπιαγωγείου γνωρίζοντας τα τμήματά τους και εξερευνώντας τα ντουλάπια και τον παιδαγωγικό τους εξοπλισμό, τον οποίο θα χρησιμοποιούν και για τον οποίο θα είναι υπεύθυνα όλη τη χρονιά.
Πολύ σύντομα ανακάλυψαν και τα δώρα καλωσορίσματος, μια κασετίνα γεμάτη χρώματα για τη ζωγραφική στο σπίτι τους και ένα παιδικό καπέλο για τα διαλείμματα στην αυλή, και τα δύο με το σύμβολο τού καινούργιου τους Σχολείου.
Και ενώ τα παιδιά γνωρίζονταν μέσα από το παιχνίδι μεταξύ τους, οι γονείς είχαν την ευκαιρία να παραδώσουν τον φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά τής φοίτησης τού παιδιού τους και να συνομιλήσουν με τις νηπιαγωγούς για  θέματα που αφορούν άμεσα στη φοίτηση των παιδιών τους και την καθημερινή λειτουργία τού Νηπιαγωγείου.