e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Τα Αρσάκεια Σχολεία Θεσσαλονίκης απέδειξαν για ακόμα μια φορά την ευαισθησία τους απέναντι στα προβλήματα που βιώνουν συνάνθρωποί μας.
Σε μια προσπάθεια που οργανώθηκε από κοινού και από τα τέσσερα σχολεία (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο) συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και υγειονομικό υλικό για τα μικρά προσφυγόπουλα που βρίσκονται εγκλωβισμένα στη χώρα μας, σε καταυλισμούς, κέντρα φιλοξενίας και hot spots.
Με την κινητοποίηση μαθητών, καθηγητών και γονέων συγκεντρώθηκε πλήθος αγαθών πρώτης ανάγκης.
Το υλικό αυτό παραδόθηκε μια εβδομάδα πριν τις γιορτές τού Πάσχα στον αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης τής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χάρη Αηδονόπουλο, ο οποίος τα παρέλαβε αυτοπροσώπως με μεταφορικά μέσα τής υπηρεσίας από τα Αρσάκεια Σχολεία Θεσσαλονίκης.
Τον συντονισμό τής δράσης, που πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση τής κ. Αικατερίνης Ιωακειμίδου, Συντονίστριας των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης, είχαν οι υπεύθυνες καθηγήτριες τού προγράμματος Αγωγής Υγείας τού Αρσακείου Λυκείου Θεσσαλονίκης κ. Αριστέα Τσιακάλου, Χρυσάνθη Αλεξάνδρου και Ιφιγένεια Αναγνώστου.