e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Μαθητές τού Αρσακείου Γυμνασίου και τού Αρσακείου Λυκείου Θεσσαλονίκης που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2016 βραβεύτηκαν σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, στις 13.00, στην αίθουσα Allatini-Dassault τού Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης.
Οι μαθητές τού Αρσακείου Λυκείου Γιάννης Καζάκος, Αγγελική Ιωαννίδου, Αναστασία Τοτοκώτση, Λευτέρης Κοϊμτζόγλου, Διονύσης Ντόζης, Κατερίνα Σταματελάκη, Κώστας Στεργίου και οι μαθήτριες τού Αρσακείου Γυμνασίου Νικολέττα Δημόκα, Εβελίνα Μπογιάρη και Χριστίνα Κατσικέα παρουσίασαν την πρωτότυπη εργασία τους και παρέλαβαν τα βραβεία και τα δώρα τους. Η ειδική αυτή εκδήλωση διοργανώθηκε από τη Γαλλική Πρεσβεία και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, στο πλαίσιο τής Γιορτής τής Γαλλοφωνίας, και περιελάμβανε εργαστήρια με δραστηριότητες για τους μαθητές και προβολή ταινίας για τους γονείς.
Τους μαθητές συνόδευσαν η Συντονίστρια των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης κ. Αικατερίνη Ιωακειμίδου και οι καθηγήτριες Γαλλικών Ιουλία Γάτσου και Σοφία Καρασάββα.




Οι βραβευμένες εργασίες των μαθητών μας σε παλιότερες αναρτήσεις:

 http://arsakeiolykeiothess.blogspot.gr/2016/02/la-cuisine-des-mots-francais-au-sommet.html
 https://arsakeiogt.wordpress.com/2016/03/01/felicitations-elles-ont-gagne-la-2e-place-au-concours-de-la-francophonie/