e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Το Αρσάκειο Γυμνάσιο και Λύκειο Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και των Μαθητικών Κοινοτήτων συνδιοργάνωσαν και εφέτος μεγάλη φιλανθρωπική εορταγορά, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017.
Μαθητές, γονείς, απόφοιτοι και πολύς κόσμος επισκέφτθκαν το Σχολείο και στήριξαν το φιλανθρωπικό μας παζάρι αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο.
Εφέτος τα Χριστούγεννα τα Σχολεία μας στηρίζουν το Χαμόγελο τού Παιδιού, τις Κοινωνικές Δομές τού Δήμου Θεσσαλονίκης, τον Πολιτιστικό-Μορφωτικό Σύλλογο «Ελπίδα» στο Δροσερό τής Ξάνθης και τα παιδιά των προσφύγων που ζουν στην πόλη μας.
Χριστουγεννιάτικη μουσική, κατασκευές, φυσικά και χειροποίητα προϊόντα, κοσμήματα, κρέμες, λικέρ, δημιουργίες από το Οικουμενικό Εργαστήρι για πρόσφυγες ΝΑΟΜΙ, δώρα και λαχνοί από την ΕΛΕΠΑΠ, εορταστικά χριστολούλουδα και πολλά γλυκά συνέθεταν το σκηνικό.
Οι δημιουργίες τού Σχολείου και το φιλανθρωπικό έργο του τράβηξαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
Η εκδήλωση έκλεισε με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη χορωδία τού Αστρινίδειου Ωδείου, τη χορωδία τού Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης και τα μεγαλύτερα παιδιά τού Λυκείου.
Περισσότερες εικόνες και στιγμιότυπα στο ιστολόγιο τού Λυκείου εδώ.
Καλή χρονιά σε όλους! Και τού χρόνου…