e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Μια καινούργια χρονιά ξεκινά, γεμάτη εκπλήξεις και πανέμορφα συναισθήματα…
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Πατρών, λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των μαθημάτων, άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε όλους τους νέους μαθητές για τη σχολική χρονιά 2016-2017 και τους γονείς τους σε συνάντηση πρώτης γνωριμίας.
Οι μικροί μαθητές προσήλθαν στο Νηπιαγωγείο μαζί με τους γονείς τους, γνωρίστηκαν με την νηπιαγωγό και τις εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων και ξεναγήθηκαν στις αίθουσες τού Νηπιαγωγείου και των Εικαστικών.
Εκεί τα παιδιά με τη νηπιαγωγό συμμετείχαν σε ποικίλες δραστηριότητες. Γνώρισαν την καινούργια τους τάξη, έπαιξαν διασκεδαστικά κινητικά παιχνίδια, χόρεψαν μουσικοκινητικά τραγούδια, έπαιξαν με ιδιαίτερα μουσικά όργανα και ζωγράφισαν το πρώτο τους ομαδικό ταμπλό αφήνοντας όλοι το δικό τους χρωματιστό αποτύπωμα χεριού. Στο τέλος αποχαιρετίστηκαν παίρνοντας το αναμνηστικό τους δώρο και κεράσματα από το Νηπιαγωγείο.
Η συνάντηση αυτή έδωσε στους μικρούς μαθητές την ευκαιρία να σχηματίσουν μια εικόνα για τον χώρο τού Νηπιαγωγείου και να αποκτήσουν την πρώτη τους θετική εμπειρία από την επαφή τους με τους νέους συμμαθητές και τη νηπιαγωγό τους.
Παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί αντάλλαξαν ευχές για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά και ευχήθηκαν όλοι μαζί καλή αρχή.