e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard
Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2019 οι μαθητές των τάξεων ΙΑ΄ και ΙΒ΄ τού Αρσακείου Τιράνων επισκέφθηκαν την ετήσια Έκθεση Βιβλίου, όπου ήρθαν σε επαφή με το βιβλίο και γνώρισαν την αγάπη και το πάθος που συντροφεύουν  κάθε βιβλιόφιλο στο μαγικό σύμπαν τής ανάγνωσης.

Ακόμη, παρακολούθησαν στο περίπτερο τού εκδοτικού οίκου «Toena» βιβλιοπαρουσιάσεις και συμμετείχαν ενεργά σ’ αυτές συνομιλώντας με τους συγγραφείς.

Vizitë në Panairin e Librit

Ditën e premte, më 16 nëntor, nxënësit e klasave XI dhe XII vizituan Panairin e përvitshëm të Librit. Aty, ata erdhën në kontakt me librin dhe u njohën me dashurinë dhe pasionin që shoqëron të apasionuarit në universin magjik të leximit. Gjithashtu, në stendën e shtëpisë botuese “Toena”, ndoqën prezantime të librave të ndryshëm në të cilat patën një pjesëmarrje aktive duke bashkëbiseduar me shhkrimtarët.