e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard
Όλοι μαζί, μαθητές και εκπαιδευτικοί τού Αρσακείου Τιράνων συγκέντρωσαν χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα) και τα προσέφεραν στις 2 Δεκεμβρίου 2019 στους συμπολίτες τους που επλήγησαν από το χτύπημα τού Εγκέλαδου.

Ήταν μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.


Duke ofruar ndihma monetare, ushqim, veshje, të gjithë së bashku, nxënës dhe mësues të “Arsakeio e Tiranës”, mblodhëm materiale të ndihmës së parë për t'u ofruar bashkëqytetarëve tanë të goditur nga tërmeti. Ishte një akt dashurie dhe solidariteti për njerëzit që kanë nevojë për ndihmë. Ju falenderojmë të gjithëve për kontributin dhe për mbështetjen tuaj në aktin tonë bamirës!