e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Εν μέσω πανδημίας  το Αρσάκειο Γυμνάσιο Πατρών συμμετείχε στη διημερίδα που διοργανώθηκε από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «NATURE».
Καθηγητές και μαθητές από την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Νορβηγία συνδέθηκαν διαδικτυακά και παρακολούθησαν εργασίες μαθητών και επιμορφωτικά εργαστήρια δεξιοτήτων.

Οι μαθητές τού  Αρσακείου Γυμνασίου παρουσίασαν την πόλη τους, το Σχολείο τους και τον υδροβιότοπο τού δάσους τής Στροφιλιάς.
Παρουσίασαν επίσης τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δημιουργήσουμε κωδικούς QR, ως μέρος των επιμορφωτικών εργαστηρίων.

Μαθητές των υπόλοιπων χωρών παρουσίασαν, επίσης, τις περιοχές και τα σχολεία τους, ενώ στα εργαστήρια παρουσιάστηκαν τρόποι δημιουργίας ιστοσελίδων και εφαρμογών στο κινητό.

Έγινε, επίσης, ξενάγηση στο e-Twinning τού προγράμματος, αλλά και στα πανέμορφα τοπία τής Μαδέρα.
Οι μαθητές διασκέδασαν μαθαίνοντας μέσω τού Kahoot και ανακάλυψαν τους δικούς τους τρόπους επικοινωνίας.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές τού Σχολείου που ξεχώρισαν για την ποιότητα των εργασιών αλλά και των Αγγλικών τους: Αλεξοπούλου Αναστασία, Βολουδάκης Σταύρος, Γαλιώτου Ήβη, Δανελάτου Μιλένα, Ζαχαράτου Μυρσίνη, Καμπέρου Ελένη, Κολοκυθοπούλου Χάρις, Λιάτσικου Χριστίνα και Παπανικολάου Μάρθα

Τους μαθητές συνόδευσαν οι κ: Χαρά Παλυβού, φιλόλογος, και Δημήτρης Βλαχοδημητρόπουλος, βιολόγος και  Διευθυντής τού Αρσακείου Γυμνασίου Πατρών.