e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Στο πλαίσιο τού 23ου που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου 2020, μαθητές τού Αρσακείου Λυκείου Πατρών συμμετείχαν ενεργά στις δράσεις τής 20ής camera zizanio!

Οι μαθητές Κρυσταλλένια Γιαννακοπούλου, Θοδωρής Κορδάς και Τσομαρίδης Γιάννης συμμετείχαν στις κριτικές επιτροπές για το ευρωπαϊκό διαγωνιστικό τμήμα στις κατηγορίες Β΄ και Γ΄. 
Μαζί με παιδιά από όλη την Ελλάδα, χωρισμένοι σε ομάδες, οι μαθητές με συντονίστρια την κ. Λίζα Θεμελή παρακολούθησαν 62 ταινίες μικρού μήκους διάρκειας 4 ωρών σε διάστημα μιας εβδομάδας, και κατόπιν σε προγραμματισμένες τηλεσυναντήσεις προχώρησαν στην αξιολόγηση.

Οι μαθήτριες Αντωνοπούλου Μαριζένια, Μαρούδα Ελισάβετ, Παναρέτου Μελίνα και Περδίκη Άννα συμμετείχαν στο Mythos projec και έζησαν τη μοναδική εμπειρία να δημιουργήσουν σε λιγότερο από μία εβδομάδα τη δική τους ταινία μικρού μήκους!

Χωρισμένα σε 8 ομάδες 36 παιδιά από 11 χώρες συναντήθηκαν καλλιτεχνικά και ανυπομονούμε να δούμε τις ταινίες που γύρισαν. 

Τα πρώτα “zizania” τού Αρσακείου Λυκείου είναι ενθουσιασμένα...

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και στη φιλόλογο Β. Παναγοπούλου που καθοδήγησε τους μαθητές και επιμελήθηκε την δραστηριότητα.