Print

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Με την ευκαιρία τής έναρξης των μαθημάτων εύχομαι στα παιδιά σας -και παιδιά μας- να έχουν υγεία και καλή πρόοδο σε μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολη, όπου όλοι τελούμε υπό δοκιμασία.
Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων παραμένουμε ασφαλείς στον χώρο τού Αρσακείου Τιράνων και λειτουργούμε με πλήρες πρόγραμμα διδασκαλίας, όπως κάθε χρόνο.
Η παρουσία στο Σχολείο είναι σημαντική για την εκπαιδευτική διαδικασία, την απόκτηση νέων γνώσεων και την ανάπτυξη δεξιοτήτων.
Επιπλέον, οι δημιουργικές σχέσεις με τους συμμαθητές και τους δασκάλους, η συμμετοχή στο παιχνίδι και τις αθλητικές δραστηριότητες έχουν μεγάλη σημασία για την κοινωνική και συναισθηματική ολοκλήρωση των παιδιών μας, καθώς και τη σωματική και ψυχική τους υγεία.
Στόχος μου είναι να μην αλλάξει τίποτα από την κανονικότητα που το Σχολείο ακολουθεί κάθε χρόνο.
Η συνέχιση τής λειτουργίας τού Σχολείου κατά τη διάρκεια τής πανδημίας είναι εξαιρετικά σημαντική.
Η παρουσία των παιδιών στο Σχολείο είναι απαραίτητη και, μάλιστα, σε αυτές τις συγκυρίες τα παιδιά μας θα πάρουν ένα ακόμη μάθημα, αυτό τής πειθαρχίας και τής υπευθυνότητας.
Σας εύχομαι υγεία, με την ελπίδα ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες για όλους μας!

Ο Διευθυντής τού Αρσακείου Ελληνοαλβανικού Κολεγίου Τιράνων,
κ. Νικόλαος Φραντζής

 

Të dashur prindër dhe nxënës,
Duke marrë shkas nga fillimi i vitit shkollor, uroj për fëmijët tuaj- fëmijët tanë- të kenë shëndet dhe suksese në këtë vit tepër të vështirë, kur të gjithë përballemi me sfidë. Duke respektuar protokollin higjeno- sanitar si dhe duke ndjekur në mënyrë besnike të gjitha udhëzimet e institucioneve respektive, ne qëndrojmë të sigurt në ambjentet e shkollës dhe po funksionojmë me program të plotë, ashtu si çdo vit.
Prania jonë në shkollë është e rëndësishme për procesin mësimor, për përvetësimin e dijeve të reja si dhe zhvillimin e aftësive. Për më tepër, marrëdhëniet krijuese me shokët e klasës dhe mësuesit, pjesëmarrja në lojë dhe në aktivitete sportive kanë një rëndësi të madhe për integrimin shoqëror dhe emocional të fëmijëve tanë, si dhe për shëndetin e tyre fizik dhe mendor. Synimi im është që të mos ndryshojë asgjë nga normaliteti që shkolla jonë ndjek çdo vit.
Vazhdimi i funksionimit të shkollës gjatë kohëzgjatjes së pandemisë është tepër i rëndësishëm. Prania e nxënësve në shkollë është e domosdoshme dhe madje në këto kushte fëmijët do të marrin një mësim më shumë për përgjegjësinë dhe disiplinën.
Ju uroj shëndet dhe shpresoj që do të vijnë ditë më të mira për të gjithë ne.
Drejtori i Kolegjit greko- shqiptar "Arsakeio e Tiranës"
Nikolaos Frantzis