e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Αρσάκειο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης η απονομή βραβείων στους μαθητές τής Α΄ τάξης που διακρίθηκαν στους χριστουγεννιάτικους διαγωνισμούς για την κατασκευή Adventskalender και τη δημιουργία πρωτότυπης χριστουγεννιάτικης κάρτας.
Στο πλαίσιο των μαθημάτων Ξένων Γλωσσών ζητήθηκε από τους μαθητές να επιστρατεύσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους για να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν πρωτότυπα έργα. Η συμμετοχή των μαθητών στους διαγωνισμούς ήταν μεγάλη και ενθουσιώδης. Για τη δημιουργία πρωτότυπης χριστουγεννιάτικης κάρτας βραβεύτηκαν οι μαθήτριες: Εύα Οδυσσέως (τμήμα Αγγλικών), Στέλλα Τσαβλή (τμήμα Γαλλικών), Κρίστα Ιεροπούλου, Στελίνα Μπουζοπούλου και Μάρκος Κοσμίδης (τμήμα Γερμανικών - Adventskalender).
Στους διακριθέντες των διαγωνισμών –οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με την καθοδήγηση και έμπνευση των καθηγητριών Ξένων Γλωσσών κ. Κατερίνας Κυριακίδου (Αγγλικών), Ιουλίας Γάτσου (Γαλλικών), Χρυσάνθης Αλεξάνδρου και Ελευθερίας Κωνσταντινίδου (Γερμανικών)– δόθηκαν συμβολικά δώρα για τη συμμετοχή τους.