e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Η μεγάλη οικογένεια των Αρσακείων ανοίγει τις πόρτες της και υποδέχεται τους αποφοίτους των Σχολείων της σε μια γιορτινή συνάντηση-επιστροφή στον χώρο απ’ όπου ξεκίνησαν, στο Αρσάκειο.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στα Αρσάκεια Σχολεία Ψυχικού. Προσκεκλημένοι είναι όλοι οι απόφοιτοι όλων των ετών και όλων των Αρσακείων (Αθήνας, Πάτρας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Τιράνων), που θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν όλοι μαζί, να θυμηθούν τα παλιά, να συναντήσουν και πάλι τους δασκάλους τους, να μοιραστούν τα νέα τους και να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους.

Για διευκόλυνση των αποφοίτων και επειδή η προσέλευση αναμένεται να είναι μεγάλη, ακολουθούν λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα.

Οι πύλες τού Σχολείου θα ανοίξουν στις 6.30 μ.μ. Η είσοδος των αυτοκινήτων θα γίνεται από την πύλη Α (οδός Εμμ. Μπενάκη) και η έξοδος από την πύλη Δ (οδός Εμμ. Μπενάκη) και την κεντρική πύλη (πλατεία Μιχαλακοπούλου) (δείτε το πλάνο). Τα αυτοκίνητα μπορούν να σταθμεύσουν στο πάρκινγκ και στον στίβο. Προσωπικό τού Σχολείου θα βρίσκεται στους χώρους για να διευκολύνει.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει (περίπου στις 19.30) με σύντομη ομιλία-καλωσόρισμα τού Προέδρου τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας καθηγητή κ. Γεωργίου Μπαμπινιώτη. Αμέσως μετά 4 απόφοιτοι διαφορετικών ηλικιών και επαγγελμάτων θα απευθύνουν χαιρετισμό. Θα ακολουθήσει 20λεπτο μουσικό πρόγραμμα από τη χορωδία των αποφοίτων GraduArti υπό τη διεύθυνση τής Συντονίστριας Μουσικής των Αρσακείων κ. Χριστίνας Βαρσάμη-Κούκνη.
Ο μουσικός παραγωγός Σπύρος Βοΐδης
έχει προσφερθεί ευγενικά να αναλάβει τη διασκέδασή σας για την υπόλοιπη βραδιά.

Οι απόφοιτοι (ανά πενταετίες, διετίες ή ανά έτη) θα συναντηθούν σε καθορισμένες τάξεις τού Σχολείου, όπου –πίνοντας ένα ποτήρι κρασί, ακούγοντας μουσική και βλέποντας φωτογραφίες από τη σχολική ζωή– θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους και με τους παλιούς τους δασκάλους και να γνωριστούν με άλλους αποφοίτους των Σχολείων.

Στην είσοδο τού κεντρικού κτηρίου τού Σχολείου, που θα είναι ανοιχτό, θα υπάρχει πλάνο των χώρων συνάντησης.