e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




«Στέργε τα παρόντα, ζήτει τα βελτίονα»

Αγαπημένοι μας μαθητές και μαθήτριες,

Από τις πρώτες «μάχες» που καλείστε να δώσετε στην ζωή σας, είναι οι εξετάσεις αυτές. Είναι σίγουρα ένας σημαντικός εκπαιδευτικός σταθμός. Είναι όμως και η αφετηρία για να θέσετε νέους στόχους και να ξεκινήσετε νέες προσπάθειες. Εξάλλου μία από τις καλύτερες συνταγές επιτυχίας είναι να μετατρέπεις τις δυσκολίες σε ευκαιρίες.


Θα πρέπει να έχετε πάντα κατά νου ότι η δοκιμασία αυτή είναι απλά μια στάση στη μεγάλη διαδρομή της ζωής σας. Τα εμπόδια όμως που θα συναντάτε θα πρέπει να σας εμπνέουν. Το ρυάκι χάνει το τραγούδι του όταν του αφαιρέσεις τους βράχους. Ο αγώνας πλέον είναι διαρκής και οι εξετάσεις καθημερινές και χωρίς τέλος. Όπου δεν γίνεται αγώνας, δεν υπάρχουν και απώλειες. Αλλά ούτε και έπαθλα.

Ευχή όλων των καθηγητών και της Διευθύντριας του Α΄ Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ψυχικού είναι αυτές οι πανελλαδικές εξετάσεις, με όλες τις ιδιαιτερότητές τους να γίνουν αφορμή για αληθινή παιδεία που συντελείται παντού και πάντα.

Κανένας δε βρίσκεται τόσο ψηλά που να μην μπορεί να ανέβει ψηλότερα.

Αγαπητοί γονείς,


Μας εμπιστευθήκατε ό,τι πιο πολύτιμο έχετε. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!
Σ΄ αυτά εμείς δεν διδάξαμε μόνο εκείνο που θέλαμε! Δεν διδάξαμε μόνο εκείνο που ξέραμε! Διδάξαμε και εκείνο ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!


Καλή επιτυχία!


Η Διευθύντρια      Ο Σύλλογος Διδασκόντων


Για το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων πατήστε εδώ.

Για το πρόγραμμα των Ειδικών Μαθημάτων πατήστε εδώ.