e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Άμεση και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των γονέων και μαθητών του Α’ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού στο κάλεσμα του Σχολείου για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας που θα διανεμηθεί στους κατοίκους της Σάμου, οι οποίοι επλήγησαν από τον πρόσφατο ισχυρό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020.
Μέσα σε τρεις μέρες συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα, ρουχισμός και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, μια ενέργεια που φανερώνει την ευαισθησία και την αλληλεγγύη των μαθητών μας στους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας. Τόσο το Δεκαπενταμελές Μαθητικό Συμβούλιο όσο και τα πενταμελή μαθητικά συμβούλια των τάξεων, συντονίστηκαν υποδειγματικά για να γίνει πράξη η πρωτοβουλία.
Η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε και από τα άλλα Αρσάκεια του Ψυχικού ήταν τέτοια ώστε μεταφορική εταιρεία ανέλαβε δωρεάν την μεταφορά της στο νησί της Σάμου.
Η Διευθύντρια κα Αμαλία Μαυροειδή και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τους μαθητές και τους γονείς τους για την προσφορά τους και εύχονται πάντοτε, με την αρωγή και συμπαράσταση όλων, το Α’ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού να δίνει την δική του μαρτυρία δυναμικού εθελοντισμού και αλτρουιστικού ήθους.