e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παρουσιάζουμε τα σχέδια εργασίας και τις δράσεις, που εκπονήθηκαν από τους μαθητές του Α’ Αρσακείου – Τοσιτσείου Δημοτικού Σχολείου Εκάλης το σχολικό έτος 2019–2020.
«Κορωνοϊός και… γράμματα» είναι ο τίτλος που επιλέξαμε να δώσουμε στο αφιέρωμα αυτής της ιδιαίτερης σχολικής χρονιάς. Μιας χρονιάς που η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τη ζωή μας, καθήλωσε ολόκληρο τον πλανήτη, επέβαλε το κλείσιμο των σχολείων και την αρχή της τηλεκπαίδευσης στη μαθησιακή διαδικασία.
Όμως η σχέση του δασκάλου μαθητή δεν σταμάτησε, αλλά βρήκε νέους τρόπους έκφρασης βασιζόμενη στη δημιουργικότητα των παιδιών και την έμπνευση των δασκάλων. Σας καλούμε να τις παρακολουθήσετε στην Ιστοσελίδα του Σχολείου μας στην ενότητα «Διαθεματικές Εργασίες»…
Παράλληλα σας καλούμε να επισκεφτείτε την ενότητα «Εκπαιδευτικά Προγράμματα» και να ενημερωθείτε για τις διαθεματικές δραστηριότητες που θα εκπονηθούν φέτος και οι περισσότερες έχουν θέμα την Ελλάδα, που γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση!

Η Διευθύντρια του Α΄ Αρσακείου – Τοσιτσείου Δημοτικού
Ελισάβετ Βιτζηλαίου