e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Με ξεχωριστή χαρά και ιδιαίτερη ικανοποίηση σάς ενημερώνουμε ότι και φέτος το φιλανθρωπικό έργο του σχολείου ήταν ιδιαίτερα αξιόλογο.

Για άλλη μια φορά οι κόποι και η προσπάθεια όλων απέδωσαν. Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεισφορά και συμπαράστασή σας.

Όπως σας κοινοποιήσαμε, τα έσοδα από το Φιλανθρωπικό παζάρι του Σχολείου μας ανέρχονται στο ποσό των 4.730€. Ύστερα από συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων, η οποία πραγματοποιήθηκε την 21η Ιανουαρίου 2014, αποφασίστηκε το ποσό να διατεθεί στους φορείς:

1.        Γιατροί του Κόσμου: 500€

2.        Action Aid Πρόγραμμα «Αναδοχής Παιδιού»: 528€ (2 αποδείξεις των 264€). Εδώ και επτά χρόνια το Σχολείο συμμετέχει στο πρόγραμμα Αναδοχής στην κοινότητα Bahia όπου ζει η Mariana De Souza και στην κοινότητα Ankober όπου ζει ο Getaw Bereded.

3.        Σύλλογος φίλων των παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες: 600€

4.        Παιδικά Χωριά SOS Θράκης: 580€

5.        Ορθόδοξη Ιεραποστολή στη Μαδαγασκάρη (Πατέρας Ιγνάτιος): 600€

6.        Συντήρηση συσσιτίου απόρων παιδιών Δημοτικού Σχολείου της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Ευόσμου Θεσσαλονίκης : 120€

7.        Φιλανθρωπικό σωματείο «Μέγας Αλέξανδρος»: 600€

8.        Άπορες οικογένειες μαθητών του 6ου Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Θεσσαλονίκης: 600€

9.        «Η Αγάπη», Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτων Ζώων : 600€ (από την πώληση ημερολογίων). Δεχόμαστε όλο τον χρόνο σκυλοτροφές για τα αδέσποτα ζώα.

Με πρωτοβουλία των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης συγκεντρώθηκαν χρήματα από όλους τους μαθητές του σχολείου για να βοηθήσουν τα παιδιά στις Φιλιππίνες που χτυπήθηκαν από τον τυφώνα Χαϊγιάν στις 8 Νοεμβρίου 2014. Το ποσό ανέρχεται στα 330€ και κατατέθηκε μέσω της UNICEF.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς του μαθητής της Α΄ τάξης Χατζηφωτίου Στυλιανιού για την προσφορά εδεσμάτων στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Σχολείου μας.          

Σας ευχαριστούμε και πάλι, γιατί χωρίς τη δική σας αρωγή δεν θα ήταν εφικτή η φιλανθρωπική αυτή δραστηριότητα.


Η Διευθύντρια
Θεοδώρα Κωνσταντινίδου