Print
Με ξεχωριστή χαρά και ιδιαίτερη ικανοποίηση σάς ενημερώνουμε ότι και φέτος το φιλανθρωπικό έργο του σχολείου ήταν ιδιαίτερα αξιόλογο.

Για άλλη μια φορά οι κόποι και η προσπάθεια όλων απέδωσαν. Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεισφορά και συμπαράστασή σας.

Όπως σας κοινοποιήσαμε, τα έσοδα από το Φιλανθρωπικό παζάρι του Σχολείου μας ανέρχονται στο ποσό των 4.730€. Ύστερα από συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων, η οποία πραγματοποιήθηκε την 21η Ιανουαρίου 2014, αποφασίστηκε το ποσό να διατεθεί στους φορείς:

1.        Γιατροί του Κόσμου: 500€

2.        Action Aid Πρόγραμμα «Αναδοχής Παιδιού»: 528€ (2 αποδείξεις των 264€). Εδώ και επτά χρόνια το Σχολείο συμμετέχει στο πρόγραμμα Αναδοχής στην κοινότητα Bahia όπου ζει η Mariana De Souza και στην κοινότητα Ankober όπου ζει ο Getaw Bereded.

3.        Σύλλογος φίλων των παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες: 600€

4.        Παιδικά Χωριά SOS Θράκης: 580€

5.        Ορθόδοξη Ιεραποστολή στη Μαδαγασκάρη (Πατέρας Ιγνάτιος): 600€

6.        Συντήρηση συσσιτίου απόρων παιδιών Δημοτικού Σχολείου της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Ευόσμου Θεσσαλονίκης : 120€

7.        Φιλανθρωπικό σωματείο «Μέγας Αλέξανδρος»: 600€

8.        Άπορες οικογένειες μαθητών του 6ου Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Θεσσαλονίκης: 600€

9.        «Η Αγάπη», Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτων Ζώων : 600€ (από την πώληση ημερολογίων). Δεχόμαστε όλο τον χρόνο σκυλοτροφές για τα αδέσποτα ζώα.

Με πρωτοβουλία των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης συγκεντρώθηκαν χρήματα από όλους τους μαθητές του σχολείου για να βοηθήσουν τα παιδιά στις Φιλιππίνες που χτυπήθηκαν από τον τυφώνα Χαϊγιάν στις 8 Νοεμβρίου 2014. Το ποσό ανέρχεται στα 330€ και κατατέθηκε μέσω της UNICEF.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς του μαθητής της Α΄ τάξης Χατζηφωτίου Στυλιανιού για την προσφορά εδεσμάτων στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Σχολείου μας.          

Σας ευχαριστούμε και πάλι, γιατί χωρίς τη δική σας αρωγή δεν θα ήταν εφικτή η φιλανθρωπική αυτή δραστηριότητα.


Η Διευθύντρια
Θεοδώρα Κωνσταντινίδου