Print
Ο Απογευματινός Όμιλος Αγγλικού Θεάτρου «ENGLISH THEATRE CLUB» σας προσκαλεί στην παράσταση του μιούζικαλ NANNY McPHEE, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019  το  απόγευμα  στις 18.00.
Η μουσικοχορευτική παράσταση, η οποία βασίζεται στην ομώνυμη ταινία και πλαισιώνεται από γνωστά και βραβευμένα μουσικά κομμάτια σε χορογραφίες τής κ. Μαρίας Μαγγιώρου, παρουσιάζεται στα Αγγλικά σε προσαρμογή σεναρίου, σκηνοθεσία, μουσική διδασκαλία και ηλεκτρονική επιμέλεια τής υπεύθυνης τού Ομίλου καθηγήτριας Αγγλικών κ. Μαίρης Μαρίν.
Υπόθεση τού έργου: O Σέντρικ Μπράουν είναι ένας χήρος με 10 κακομαθημένα παιδιά, τα οποία τρομοκρατούν όποια νταντά προσπαθεί να προσλάβει ο πατέρας τους. Ταυτόχρονα έχει να αντιμετωπίσει την τρομακτική θεία του, που τον πιέζει να ξαναπαντρευτεί, τη θεοπάλαβη μαγείρισσά του, την υπηρέτριά του, που είναι κρυφά ερωτευμένη μαζί του, την κουνιάδα του που θέλει να του πάρει το σπίτι, την κακομαθημένη ανιψιά του και τον συνάδελφό του στο γραφείο που μάταια προσπαθεί να τον συμβουλεύσει. Όμως, για καλή του τύχη, στο σπίτι «εισβάλλει» η μαγική νταντά ΜακΦί, η οποία ξέρει να αντιμετωπίζει τα παιδιά με τον σωστό τρόπο!

Δείτε την πρόσκληση εδώ