Print

Τα Αρσάκεια Σχολεία συνεργάζονται με την Anglia HQ / Chichester College Group στο πρόγραμμα Διαδώστε κάτι θετικό / Spread Something Positive Project (SSPP)!

   ANGLIA LOGO

Κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, προτεραιότητα εξαιρετικής σημασίας καθίσταται το να δώσουμε στα παιδιά μας τη δυνατότητα να διοχετεύσουν την ενεργητικότητά τους σε θετικές διεξόδους και ταυτόχρονα να συντηρήσουν και να καλλιεργήσουν περαιτέρω τις δεξιότητες και ικανότητες που έχουν ήδη αποκτήσει.

Η τεχνολογία έρχεται αρωγός στο εγχείρημα αυτό, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επικοινωνούν με διδάσκοντες και συμμαθητές μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, ακόμη και σε διεθνές ψηφιακό περιβάλλον.

Τη δυνατότητα αυτή θελήσαμε να προσφέρουμε στους μαθητές μας σε συνεργασία με την ANGLIA, τον οργανισμό διδασκαλίας και πιστοποίησης αγγλομάθειας παγκόσμιας εμβέλειας, υπό την Εποπτεία του Πανεπιστημίου Chichester της Μ. Βρετανίας, της οποίας το English Summer Camp διοργανώθηκε και φιλοξενήθηκε πέρυσι στα Αρσάκεια Σχολεία Εκάλης.

H ANGLIA έχει αναπτύξει ψηφιακή πλατφόρμα διδασκαλίας και εξάσκησης στην Αγγλική γλώσσα και προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαδικτυακές συναντήσεις σε μαθητές των Αρσακείων Σχολείων, που θα ήθελαν να διηγηθούν εμπειρίες τους ή να ακούσουν τις ιστορίες συνομηλίκων τους από άλλες χώρες για την περίοδο του αποκλεισμού (lockdown), να συνομιλήσουν και να εξασκηθούν προφορικά στην Αγγλική υπό την επίβλεψη διδασκόντων της ANGLIA.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Όσοι γονείς επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή των παιδιών τους μπορούν να το κάνουν στην πλατφόρμα www.efkf.org . Οι διαδικτυακές συναντήσεις είναι προγραμματισμένες στις 16 και 23 Ιουνίου 2020 στις 17.00 ώρα Ελλάδος (16.00 CET). Η δήλωση συμμετοχής αφορά και τις δύο συναντήσεις και πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουνίου 2020, 24 ώρες πριν από την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση.

Αναλυτικές πληροφορίες για το SSPP και για το υλικό, με το οποίο συμμετέχουν τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των Αγγλικών τους, υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.efkf.org 

Για επιπρόσθετες πληροφορίες ή βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Ε. Δοδοπούλου στην ηλεκτρονική  διεύθυνση arsakeio.anglia@gmail.com

Anglia SSPP