Print
Με τη συμμετοχή δεκάδων αποφοίτων μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο διαδικτυακό σεμινάριο, προσφορά αποφοίτου προς αποφοίτους.

Στο webinar «Soft Skills» με εκπαιδεύτρια την απόφοιτη Μαριάννα Τερζιδάκη, ICF approved Career Coach, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε συνολικά τις «ήπιες δεξιότητες» και τη χρησιμότητά τους στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Μέσα από πρακτικά παραδείγματα στα οποία επιδεικνύει κανείς ήπιες δεξιότητες, εξετάσαμε τρόπους που μας βοηθούν να τις καλλιεργήσουμε. Επικεντρωθήκαμε σε 4 από τις πιο χρήσιμες δεξιότητες, ειδικότερα στη μετα-Covid19 εποχή: τη διαχείριση τής αλλαγής, την ομαδικότητα, την αντοχή σε συνθήκες πίεσης και την ηγεσία. Συνειδητοποιήσαμε ότι η εφαρμογή αυτών των δεξιοτήτων συμβάλλει στη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας στον επαγγελματικό χώρο και κατανοήσαμε τους λόγους για τους οποίους οι σύγχρονες επιχειρήσεις αναζητούν πλέον και προωθούν ανθρώπους που συνδυάζουν την υψηλή τεχνογνωσία με τις ήπιες δεξιότητες.

ΟΚ IMG 1454 small

Το έκδηλο ενδιαφέρον πολλών αποφοίτων για ενημερωτικά σεμινάρια που μπορούν να τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους πορεία, καθώς και τα θετικά σχόλια στο ερωτηματολόγιο ανατροφοδότησης μετά το πέρας τού σεμιναρίου μάς ενθαρρύνουν να αναλάβουμε και στο μέλλον ανάλογες πρωτοβουλίες.

ok team small