Print

Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ "Mamma mia!", που έχουν λατρέψει εκατομμύρια θεατές σε όλον τον κόσμο, για την ίδια την παράσταση, αλλά και για τα αγαπημένα τραγούδια του και έχει αναδειχτεί παγκοσμίως ως το πιο διασκεδαστικό μιούζικαλ όλων των εποχών, θα παρουσιάσει φέτος στα Αγγλικά, σε προσαρμογή κειμένων και σκηνοθεσία τής υπεύθυνης καθηγήτριας κ. Μαίρης Μαρίν, ο Απογευματινός Όμιλος των Αρσακείων Σχολείων "English Theatre Club".

Στο μιούζικαλ θα λάβουν μέρος μαθητές/-τριες των Στ΄τάξεων Δημοτικών, Γυμνασίων και  Λυκείων των Αρσακείων Ψυχικού.

Στόχος τού Ομίλου Αγγλικού Θεάτρου είναι το άνοιγμα στον κόσμο τού θεάτρου, με αφορμή το ανέβασμα μιας παράστασης στην αγγλική γλώσσα, είτε πρωτότυπου αγγλικού κειμένου είτε μεταφρασμένου στα Αγγλικά.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες-μέλη έρχονται σε επαφή με τη διαδικασία τής δημιουργίας μιας ολοκληρωμένης παράστασης και, παράλληλα, ασκούνται στη χρήση τής αγγλικής γλώσσας και στην εξωτερίκευση τού συναισθήματος μέσα από αυτή.

Βελτιώνουν το λεξιλόγιο και την προφορά τους και αποκτούν αυτοπεποίθηση στη χρήση τής αγγλικής γλώσσας.

Τα κείμενα και οι ρόλοι προσαρμόζονται στις γλωσσικές και καλλιτεχνικές δεξιότητες τού κάθε παιδιού ξεχωριστά, ώστε να αναδειχθούν τα ταλέντα και οι ικανότητές τους.


Στο παρελθόν έχουν ανέβει  με μεγάλη επιτυχία τα μιούζικαλ "Η μελωδία της ευτυχίας", "Annie", "Mary Poppins", "Ωραία μου Κυρία", "Nanny McPhee".

Δείτε στιγμιότυπα στο επίσημο κανάλι τού ομίλου εδώ.