Το Αρσάκειο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, με το τέλος τής σχολικής χρονιάς 2016-2017, την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους και να μοιράσει «εὖγε!».
Κατά τις δύο Ημέρες Πολιτισμού-Επιστημών και Αθλητισμού, με τίτλο «εὖγε!», μαθητές και μαθήτριες τού Σχολείου θα παρουσιάσουν το πρωί (08:15-11:00), στο θέατρο των Αρσακείων Σχολείων, εργασίες και κατασκευές από τα μαθήματα τής Ζώνης Επιστημών-Πολιτισμού, Τεχνολογίας και Εικαστικών, από τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, καθώς και από άλλες δράσεις (βραβευμένα έργα στους Αγώνες Λόγου και Τέχνης τής Φ.Ε., Ομάδα Δράσης και Πρόληψης κατά των Διακρίσεων και τού Σχολικού Εκφοβισμού κ.λπ.). Με τις παρουσιάσεις αυτές η σχολική κοινότητα των Αρσακείων Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία ενημερωθεί για τις δράσεις τού Γυμνασίου, αλλά και να επιβραβεύσει την επιμέλεια και την ποιοτική συμμετοχή των μαθητών σε αυτά.
Μετά τις παρουσιάσεις, από τις 11:00 μέχρι τις 14:50, θα διεξαχθούν στο κλειστό Γυμναστήριο οι τελικοί των ενδοσχολικών πρωταθλημάτων και θα ακολουθήσουν οι σχετικές απονομές.
Οι δύο αυτές ημέρες θα είναι «ανοιχτές» στους γονείς των μαθητών, καθώς και σε γονείς μαθητών άλλων σχολείων που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Αρσάκειο Γυμνάσιο την επόμενη σχολική χρονιά 2017-2018.

euge-gymtΚλικ για μεγέθυνση

e-arsakeioBooks' archwayep enharvard