Print

Η απονομή των επάθλων στους νικητές του Αρσάκειου Δρόμου είναι ίσως η σημαντικότερη στιγμή της εκδήλωσης.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε πόσοι μαθητές αλλά και απόφοιτοι των Αρσακείων διακρίθηκαν στον 4ο Αρσάκειο Δρόμο.

Επίσης, θα δείτε ότι τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Παιδείας κ. Σ. Ζαχαράκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Ν. Πέππας, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Ι. Καλαφατέλης, ο Αντιδήμαρχος Διονύσου και απόφοιτος των Σχολείων κ. Ν. Καρυστινός, ο ολυμπιονίκης στο άλμα εις ύψος κ. Λ. Παπακώστας, η παγκόσμια πρωταθλήτρια κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας και απόφοιτος κ. Β. Κουβέλη, ο πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος κ. Δ Χατζόπουλος. Στους επισήμους επέδωσε τιμητική πλακέτα ο Πρόεδρος τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας καθηγητής κ. Γ. Μπαμπινιώτης, ενώ οι τιμηθέντες ήταν αυτοί που απένειμαν τα μετάλλια στους 3 πρώτους αθλητές και αθλήτριες ανά κατηγορία.
Ο 4ος Αρσάκειος Δρόμος διεξήχθη με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή (1.300 μικροί και μεγάλοι δρομείς) την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης.

Ο αγώνας περιελάμβανε διαδρομή 5 και 10 χιλιομέτρων με αφετηρία και τερματισμό τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης, δυναμικό βάδην 5 χιλιομέτρων στην ίδια διαδρομή και αμέσως μετά αγώνα δρόμου 900 μέτρων μέσα στις εγκαταστάσεις των Σχολείων, για μαθητές 8-12 ετών.

Όπως κάθε χρόνο ο Αρσάκειος Δρόμος ανέδειξε τα αθλητικά ιδεώδη και τις αξίες τής αλληλεγγύης και τής κοινωνικής προσφοράς.

Στο πλαίσιο αυτό η μεγάλη οικογένεια των Αρσακείων Σχολείων, για δεύτερη χρονιά, ένωσε τις δυνάμεις της με τον Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ και το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ (Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών), επιδιώκοντας να ευαισθητοποιήσει όλους τους συμμετέχοντες στην προσπάθεια αντιμετώπισης τού παιδικού καρκίνου στη χώρα μας.

Εκ μέρους τού Συλλόγου Όραμα Ελπίδας παρευρέθηκε ο Πρόεδρος τής Επιστημονικής Επιτροπής κ. Στ. Γραφάκος.