001

Κάντε κλικ για να δείτε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης, εδώ

001


Δείτε την υφυπουργό Παιδείας στην ψηφιακή τάξη μας

Επιστροφή στο Σχολείο με ασφάλεια
1η Ιουνίου. Η Αρσακειακή κοινότητα υποδέχεται και πάλι τους μικρούς μαθητές των Δημοτικών Σχολείων.
Επανασυνδεόμαστε στο πλαίσιο των νέων συνθηκών και με βάση τις νέες αναδυόμενες ανάγκες, όμως συνυπάρχουμε και πάλι με έμφαση στην ομάδα και στις σχέσεις.
Επαναπροσδιορίζουμε τους στόχους μας και θέτουμε νέους κανόνες στους οποίους πρέπει να προσαρμοστούμε και να τηρήσουμε για την ασφάλεια όλων, αλλά με απεριόριστη μέριμνα, φροντίδα και αγάπη για τους μικρούς μας μαθητές.
Η ομαλή μετάβασή τους στην τάξη και η ενίσχυση των συναισθηματικών δεσμών μεταξύ τους είναι προτεραιότητές μας, γιατί το χάδι της ματιάς του δασκάλου – έστω από ενάμιση μέτρο απόσταση – δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα τηλεμάθημα!
Σας περιμένουμε μαθητές μας!


Η Διευθύντρια Έλενα Σταυροπούλου
και το Διδακτικό Προσωπικό τού
Α΄ Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού
Μένουμε σπίτι
Διανύουμε μια εξαιρετικά απαιτητική και απρόβλεπτη περίοδο και καλούμαστε όλοι να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό!
Ποικίλα και αντικρουόμενα συναισθήματα αναδύονται αυτή την εποχή: άγχος, φόβος, εκνευρισμός, μοναξιά, θλίψη, θυμός, αβεβαιότητα συγχρόνως ίσως, με διάθεση για αλληλεγγύη, ψυχραιμία, υπομονή, προσαρμοστικότητα.

Αγαπημένοι μας μαθητές

Αυτή η περίοδος μπορεί να πυροδοτήσει τη δημιουργικότητά μας, γιατί χρειάζεται να βρούμε έξυπνες λύσεις για να πετύχουμε τους στόχους μας και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες μας!
Για να έχετε μια ευχάριστη και παραγωγική καθημερινότητα, σας προτείνουμε , να κοιμάστε επαρκώς, να τηρείτε ισορροπημένη διατροφή, να ασκείστε συστηματικά, να παρακολουθείτε τα διαδικτυακά σας μαθήματα να γράφετε ημερολόγιο, να διαβάζετε ένα ωραίο βιβλίο.
Μην ξεχνάτε την τηλεφωνική επαφή με τους αγαπημένους σας, που ίσως ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και είναι σε αυτοαπομόνωση
Ξέρουμε πόσο δυνατά, έξυπνα και γενναία παιδιά είστε!
Είμαστε πάντα δίπλα σας και να θυμάστε «Μένουμε σπίτι» τώρα για να βρεθούμε όλοι μαζί από κοντά σύντομα!

Η Διευθύντρια Έλενα Σταυροπούλου
και το Διδακτικό Προσωπικό του Α΄ Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού