Εκτύπωση

Σχόλια των εκπαιδευτικών

Οι εκπαιδευτικοί των φιλοξενούμενων σχολείων έστειλαν ευχαριστήριες επιστολές με τις εντυπώσεις τους στον Συντονιστή Μαθηματικών των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων δρα Παναγιώτη Λιναρδάκη:


"Παναγιώτη,
Θα ήθελα να σ’ ευχαριστήσω για τη συναρπαστική εμπειρία που ζήσαμε την περασμένη Κυριακή εγώ και οι μαθητές μου. Τα παιδιά είναι κατενθουσιασμένα. Απόλαυσαν τον διαγωνισμό από την αρχή που ξεκίνησε, με τα εξωτερικά αγωνίσματα, τους γρίφους, τα κλασικά μαθηματικά… Έζησα τη χαρά τους γιατί μετά από κάθε αγώνισμα έβγαιναν και με ενημέρωναν.
Ήταν πραγματικά ένα πολύ μεγάλο και καλά οργανωμένο παιχνίδι. Συγχαρητήρια σ’ εσένα και σε όλη την ομάδα σου.
Πρέπει να σου πω ότι μου έκανε φοβερή εντύπωση η χαρά ενός μαθητή μου, ο οποίος είναι ένας μαθητής μου που κινδυνεύει να μείνει σε αρκετά μαθήματα. Δεν διαβάζει, δεν έχει τετράδιο... Είναι ένα παιδί όμως που του αρέσουν πολύ τα μαθηματικά και ειδικά οι γρίφοι. Ήταν αυτός που δεν πρέπει να κοιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ, αφού ξύπνησε τους δικούς του και ήρθε από τις 7.30 για τους αγώνες. Και έφυγε κατενθουσιασμένος. Πετούσε... Τη Δευτέρα ήρθε στο σχολείο με το καρτελάκι των αγώνων. Πιστεύω ότι ξαφνικά ένιωσε λίγο πιο... ψηλός από τους συμμαθητές του.
Σε ευχαριστούμε πολύ!"
Αλέκα Κούκιου, Μαθηματικός στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας

"Παναγιώτη, ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και για την εξαιρετική φιλοξενία. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας και προσωπικά σε εσένα για την ιδέα του θεσμού καθώς και την άψογη οργάνωση και υλοποίηση."
Ι. Λουδάρος, Μαθηματικός στα Εκπαιδευτήρια Δούκα

"Παναγιώτη, σε ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που έδωσες στους μαθητές μου αλλά και σ’ εμένα να ζήσουμε αυτό το πανηγύρι των μαθηματικών! Η διοργάνωση ήταν άψογη! Η ροή των ομάδων στα αρχικά αγωνίσματα ομαλότατη, τα θέματα προσεγμένα και τα θέματα της τελικής φάσης καθώς και ο χρόνος που αφιερώθηκε σε αυτήν έδιναν τη δυνατότητα να υπάρξουν ανατροπές. Τα παιδιά μου το χάρηκαν πολύ! Η δική σου παρουσία στην τελική φάση εξαιρετική! Μπράβο για τη σύλληψη, για τον κόπο και για το αποτέλεσμα!"
Δήμητρα Σωτηροπούλου, Μαθηματικός στο 7ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου

Βίντεο: απονομή βραβείων



Οι εντυπώσεις των αποφοίτων μας

Η συμμετοχή των αποφοίτων μας σε όλες τις διαρσακειακές συναντήσεις συμβάλλει στη δημιουργία φιλικής ατμόσφαιρας σε ένα ανοιχτό σχολικό περιβάλλον και δημιουργεί νέους δεσμούς μεταξύ πρώην και νυν μαθητών και εκπαιδευτικών που έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Ορισμένες απόφοιτες θέλησαν να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους μαζί μας:

"Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δώσατε να παρακολουθήσουμε έναν μαθητικό αγώνα αυτή τη φορά από άλλη σκοπιά και οπτική και να συμβάλουμε κι εμείς ως απόφοιτοι σε μια τόσο όμορφη διοργάνωση. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία! Καλή συνέχεια!"
Μαρία Παρισοπούλου, απόφοιτη 2015, Α΄ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού, φοιτήτρια στους Πολιτικούς Μηχανικούς Πάτρας

"Ευχαριστούμε που μας δώσατε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε κάτι τόσο μεγάλο και δημιουργικό και που μας εμπιστευτήκατε στην πραγματοποίηση του ονείρου σας!
Προσωπικά πέρασα υπέροχα σήμερα και θα ήταν χαρά μου να ξαναβοηθήσω όποτε χρειαστεί!"
Μιχαέλα Αντωνοπούλου, απόφοιτη 2016, Α΄ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού, φοιτήτρια στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ

"Ήθελα να σας υπερευχαριστήσω για τη σημερινή εμπειρία. Προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ τέτοιου είδους "παιχνίδια" και χαίρομαι που το Σχολείο δίνει τέτοιες ευκαιρίες στα παιδιά, αλλά παράλληλα και σε εμάς. Μπορούμε έτσι να νιώθουμε ακόμα μέλη του σχολείου και να εκτιμούμε αυτό που μας δόθηκε όλα αυτά τα χρόνια.
Και πάλι ευχαριστώ!"
Αλεξάνδρα Χαβάτζα, απόφοιτη 2015, Α΄ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού, φοιτήτρια στο Μαθηματικό Αθήνας

Βίντεο: Καλωσόρισμα




Βίντεο: Στιγμιότυπα από τους Αγώνες