Εκτύπωση
Μαθητές της Ε΄ τάξης του Α΄ Αρσακείου – Τοσιτσείου Δημοτικού Σχολείου Εκάλης  με την καθοδήγηση της  καθηγήτριας Καλλιτεχνικών, κ. Μ. Κοράκη βραβεύτηκαν για το έργο τους « Μας αρέσει να απολαμβάνουμε τη δροσιά…του σχολείου μας» με ένα από τα τρία ισότιμα βραβεία του Μαθητικού Διαγωνισμού Αφίσας του Τμήματος Ψυχολογίας και του  Κέντρου Έρευνας και Εφαρμογών  Σχολικής Ψυχολογίας  του Εθνικού και Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα « Το δικό μας  σχολείο… Τι μου αρέσει στην τάξη μου, γιατί το σχολείο είναι σημαντικό για εμένα».

Στην τελική διαδικασία αξιολόγησης των έργων συμμετείχαν 58 σχολεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό και η αξιολόγηση έγινε από διεπιστημονική κριτική επιτροπή με βάση κριτήρια στον καλλιτεχνικό, ψυχολογικό και φιλολογικό τομέα.

1384b
 
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 1ου  Πανελλήνιου Συνεδρίου Σχολικής Ψυχολογίας, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 18.30 στο κεντρικό αμφιθέατρο της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σε αυτή συμμετείχαν όλα τα παιδιά, οι γονείς τους, η υπεύθυνη εκπαιδευτικός κ. Μ. Κοράκη και η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Ε.  Βιτζηλαίου. 

1384